Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Caspian Tiger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,881

Caspian Tiger

Kamp I
Merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda 2007 L200 4x4 Intense Lux'e kavuştum. Bana forumlardaki yazı ve mesajlarıyla fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, işte Mitsu'nun bazı fotoğrafları;

Modifikasyon önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum;

S7000107.JPG

S7000117.JPG

S7000116.JPG

S7000115.JPG

S7000126.JPG

Etiketler
Ynt: Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız...

Selam,

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın İnşallah.

Arkada kilit olsa iyi olurdu ama olsun L200 L200 dür.

Yükseltme ve diğer modifiyeler ile ilgili bilgimiz dahilinde elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah

Fantastic Light' Alıntı:
Selam,

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın İnşallah.

Arkada kilit olsa iyi olurdu ama olsun L200 L200 dür.

Yükseltme ve diğer modifiyeler ile ilgili bilgimiz dahilinde elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Çok teşekkürler,
ATSC şimdilik bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yükseltme yapmak istiyorum fakat kit mi yoksa polyamid malzemeden yükseltme mi karar veremedim...

Fatih bey hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın inş. çamurunuz bol olsun...

Gerçekten yakışıklıymış, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR