Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,161

olimpos69

Kamp I
Yer
BURSA
Web
gmail.com
03 ve 10 Ekim 2009 tarihinde, ilk haftasında, Yalova, Teşvikiye köyünden başlayıp, Erikli Yaylası ve Çifte Şelale ye yaptığımız gezi ve ikinci haftasında daha kalabalık bir ekiple, Delmece yaylası ve Dipsiz Göllere yaptığımız gezinin fotolarını siz doğaseverlerle paylaşmak istiyorum.Mevsime göre anormal güzellikte bir havada gerçekleşen gezilerimiz, muhteşem güzelliklerin keşfi ile gerçekleşmiştir.
Yürüyüşümüze Teşvikiye Köyünden başlıyoruz.

Her Türk gibi gördüğümüz güzel bir çınar ağacında foto çektirmeyi ihmal etmiyoruz.

Etiketler
Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Öğle yemeğimizi yolumuzun üzerindeki Kent Ormanında yiyoruz.

Ve Çifte Şelaledeyiz, buradan güzel birkaç fotoğraf.

Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Dönüşte geceye kaldık.

Bundan sonraki fotolar daha kalabalık bir ekiple 1 hafta sonra kaldığımız yerden Delmece Yaylasına yaptığımız yürüyüşten.

Teşvikiye köyünde yürüyüşe başlamadan önceki kahvaltı.

Yürüyüşümüz başladı.

Delmece yaylası öğle yemeği.

Hava çok güzeldi.Delmece Yaylası da muhteşemdi.

Arkadaşlar yaylanın güzelliği karşında yayıldığımın resmidir.

Yok böyle bir tavsiye.

Dipsiz Göl Hatırası.

Gecenin sonunda Yalova da yapılan gezi kritiği.

Delmece yaylasi parkuru (armutlu yarimadasi)

Asagida Armutlu yarimadasi uzerinde Selimiye-Delmece-Erikli rotasi fotograflari mevcut.

http://www.flickr.com/photos/tiyek/sets/72157604099680367/

[attachment=1]
Onno Tunc aniti
Taz dagi/Armutlu yarimadasi/YALOVA

al beni gotur kanatlarinda
bu gece ucurup diyar diyar
sev beni sevilmedigim kadar
unuttur yalniz yasadigim her geceyi
oyle gel ...

[attachment=3]Delmece yaylasi[attachment=4]Erikli selalesi[attachment=2]kardelen

Çok güzel fotoğraflar...Paylaşım için teşekkürler....

Bir Yalova'lı olarak defalarca gitmeme rağmen doyamıyorum oralara . Paylaşımıznız için teşekkürler.

Geçen hafta oradaydık , gerçekten nefis yerler .. resimler hoş olmuş ...teşekkürler

Salih bey siz ve ekibiniz gene harikasınız...
Güzel fotoğraflar için teşekkürler...
Mayıs ayında eşimin teyzesini ziyaret için yalova çınarcıktaydık. Teşvikiye köyündeki meşhur pide dükkanını ve gölü görmüştüm. Ama delmece yaylasına çıkmamıştım. Sayenizde oralarıda gördüm. Yeniden gezmeyi çok isterim.
Sizin ve ekibinizin ayağına ve yüreğine sağlık...
Yeni gezilerinizi merakla bekliyoruz...

Sa dermece yaylasına çıkan arkadaslar yakında şelale veya. Yıkana bilecek dere tarzı bı yer varmi

Ynt: Yalova, Erikli Ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale Ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Teşekkürler güzel resimler için, yıllar öncesine götürdünüz beni biranda :/