Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,150

olimpos69

Kamp I
Yer
BURSA
Web
gmail.com
03 ve 10 Ekim 2009 tarihinde, ilk haftasında, Yalova, Teşvikiye köyünden başlayıp, Erikli Yaylası ve Çifte Şelale ye yaptığımız gezi ve ikinci haftasında daha kalabalık bir ekiple, Delmece yaylası ve Dipsiz Göllere yaptığımız gezinin fotolarını siz doğaseverlerle paylaşmak istiyorum.Mevsime göre anormal güzellikte bir havada gerçekleşen gezilerimiz, muhteşem güzelliklerin keşfi ile gerçekleşmiştir.
Yürüyüşümüze Teşvikiye Köyünden başlıyoruz.

DSC09529.jpg

Her Türk gibi gördüğümüz güzel bir çınar ağacında foto çektirmeyi ihmal etmiyoruz.

DSC09541.jpg

DSC09547.jpg

DSC09536_-_Copy.jpg

DSC09580.jpg

Etiketler
Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Öğle yemeğimizi yolumuzun üzerindeki Kent Ormanında yiyoruz.

DSC09590.jpg

DSC09633.jpg

DSC09627.jpg

Ve Çifte Şelaledeyiz, buradan güzel birkaç fotoğraf.

DSC09692.jpg

DSC09720.jpg

Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

DSC09716.jpg

DSC09704.jpg

Dönüşte geceye kaldık.

DSC09802.jpg

DSC09808.jpg

Bundan sonraki fotolar daha kalabalık bir ekiple 1 hafta sonra kaldığımız yerden Delmece Yaylasına yaptığımız yürüyüşten.

Teşvikiye köyünde yürüyüşe başlamadan önceki kahvaltı.

IMG_8265.jpg

Delmece yaylası öğle yemeği.

IMG_8346.jpg

Hava çok güzeldi.Delmece Yaylası da muhteşemdi.

DSC01774.jpg

Arkadaşlar yaylanın güzelliği karşında yayıldığımın resmidir.

100_1494.jpg

DSC09919.jpg

IMG_8339.jpg

Yok böyle bir tavsiye.

DSC09852.jpg

Dipsiz Göl Hatırası.

IMG_8373.jpg

Gecenin sonunda Yalova da yapılan gezi kritiği.

DSC01814.jpg

Delmece yaylasi parkuru (armutlu yarimadasi)

Asagida Armutlu yarimadasi uzerinde Selimiye-Delmece-Erikli rotasi fotograflari mevcut.

http://www.flickr.com/photos/tiyek/sets/72157604099680367/

[attachment=1]
Onno Tunc aniti
Taz dagi/Armutlu yarimadasi/YALOVA

al beni gotur kanatlarinda
bu gece ucurup diyar diyar
sev beni sevilmedigim kadar
unuttur yalniz yasadigim her geceyi
oyle gel ...

[attachment=3]Delmece yaylasi[attachment=4]Erikli selalesi[attachment=2]kardelen

2326717773_fa9fe9a6e1.jpg

2326733315_3e5fc931b8.jpg

2327555060_c04700140e.jpg

2327581440_09535bbe7f.jpg

Çok güzel fotoğraflar...Paylaşım için teşekkürler....

Bir Yalova'lı olarak defalarca gitmeme rağmen doyamıyorum oralara . Paylaşımıznız için teşekkürler.

Salih bey siz ve ekibiniz gene harikasınız...
Güzel fotoğraflar için teşekkürler...
Mayıs ayında eşimin teyzesini ziyaret için yalova çınarcıktaydık. Teşvikiye köyündeki meşhur pide dükkanını ve gölü görmüştüm. Ama delmece yaylasına çıkmamıştım. Sayenizde oralarıda gördüm. Yeniden gezmeyi çok isterim.
Sizin ve ekibinizin ayağına ve yüreğine sağlık...
Yeni gezilerinizi merakla bekliyoruz...

Sa dermece yaylasına çıkan arkadaslar yakında şelale veya. Yıkana bilecek dere tarzı bı yer varmi

Ynt: Yalova, Erikli Ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale Ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Teşekkürler güzel resimler için, yıllar öncesine götürdünüz beni biranda :/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR