Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi !
Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır.
Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır.
16 0cak 2011 tarihinde 08:00' da programa başlayarak yamaç paraşütü yer kontrolleri ve saha çalışmaları için gün boyu arazi ortamında yer çalışması yapılacaktır. Meteorolojik durumun uygun olmaması durumunda derslikteki programa devam edilecektir.
19-20 Ocak 2011 tarihinde saat 19:00-21:00 saatleri arasında ders planlanarak derslik çalışması ve sınav işlemleri sona erecektir.
21 Ocak 2011 tarihinde gece 24:00'da Denizli / Pamukkaleye yola çıkış yapılır.
22 Ocak 2011 tarihinde alçak tepe ve irtifa uçuşları Pamukkale eğitim repesinden gerçekleştirilir.
23 Ocak 2011 tarihinde eğitim uçuşları tamamlanarak 18:00'da İstanbula dönüş yoluna çıkılır.
Kurs başlangıç tarihinde 15 yaşını bitirmiş 16 yaşından gün almış olmak.
En az ilköğretim okulu mezunu olmak
En az 1.55 m, en fazla 2.00 m boyunda olmak
En az 45 kg, en fazla 110 kg ağırlığında olmak
KATILIMCILARDAN İSTENEN EVRAKLAR: Bu evraklar sertifika sahibi olmak için zorunludur.
1.ADLİ SİCİL KAYDI
2.SAĞLIK RAPORU ( UÇUŞA ve ATLAYIŞA ELVERİŞLİ ibaresi bulunacak) Bu rapor sadece tam teşekküllü hastane ve tıb merkezlerinden alına bilmektedir.
3.ÖĞRENİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGE FOTOKOPİSİ
4.NÜFUZ CÜZDAN FOTOKOPİSİ
5.KAN GRUBU BELGE FOTOKOPİSİ ( ehliyette yazıyorsa fotokopi yeterlidir)
6.6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF
7.FERDİ KAZA SİGORTASI (breakoutdoor tarafından yapılacaktır ve zorunludur)
8.Taahhütname ( 18 yaşından büyükler için)- Muvafakatname( 18 yaşından küçükler için) Eğitmen tarafından temin edilebilir.
Denizli / Pamukkale'de 1 gece 4 yıldızlı termal aktiviteli otelde tam pansiyon konaklama yapılacaktır.
Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.breakoutdoor.com/act/preview/189/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html