Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan breakoutdoor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,924

breakoutdoor

365 gün aktif!
Yer
istanbul
Dünya standartlarında sertifikalı yamaçparaşütü başlangıç eğitimi !

Eğitim 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbulda yer dersleri ile başlayacaktır.
Sabah 08:00 'da başlayacak ders programı, akşam 20:00'a kadar devam edecektir. Dersler Cihangir'de ki eğitim ofisimizde planlanacaktır.
16 0cak 2011 tarihinde 08:00' da programa başlayarak yamaç paraşütü yer kontrolleri ve saha çalışmaları için gün boyu arazi ortamında yer çalışması yapılacaktır. Meteorolojik durumun uygun olmaması durumunda derslikteki programa devam edilecektir.
19-20 Ocak 2011 tarihinde saat 19:00-21:00 saatleri arasında ders planlanarak derslik çalışması ve sınav işlemleri sona erecektir.
21 Ocak 2011 tarihinde gece 24:00'da Denizli / Pamukkaleye yola çıkış yapılır.
22 Ocak 2011 tarihinde alçak tepe ve irtifa uçuşları Pamukkale eğitim repesinden gerçekleştirilir.
23 Ocak 2011 tarihinde eğitim uçuşları tamamlanarak 18:00'da İstanbula dönüş yoluna çıkılır.

Kurs başlangıç tarihinde 15 yaşını bitirmiş 16 yaşından gün almış olmak.
En az ilköğretim okulu mezunu olmak
En az 1.55 m, en fazla 2.00 m boyunda olmak
En az 45 kg, en fazla 110 kg ağırlığında olmak

KATILIMCILARDAN İSTENEN EVRAKLAR: Bu evraklar sertifika sahibi olmak için zorunludur.
1.ADLİ SİCİL KAYDI
2.SAĞLIK RAPORU ( UÇUŞA ve ATLAYIŞA ELVERİŞLİ ibaresi bulunacak) Bu rapor sadece tam teşekküllü hastane ve tıb merkezlerinden alına bilmektedir.
3.ÖĞRENİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGE FOTOKOPİSİ
4.NÜFUZ CÜZDAN FOTOKOPİSİ
5.KAN GRUBU BELGE FOTOKOPİSİ ( ehliyette yazıyorsa fotokopi yeterlidir)
6.6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF
7.FERDİ KAZA SİGORTASI (breakoutdoor tarafından yapılacaktır ve zorunludur)
8.Taahhütname ( 18 yaşından büyükler için)- Muvafakatname( 18 yaşından küçükler için) Eğitmen tarafından temin edilebilir.
Denizli / Pamukkale'de 1 gece 4 yıldızlı termal aktiviteli otelde tam pansiyon konaklama yapılacaktır.

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.breakoutdoor.com/act/preview/189/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html

ae1e6d536234df72ea3ba2d474513380_B.jpg

0a66515cc5cebdfc82a9d2d61200d3a4_B.jpg

3a4e1221c0ebf7c6e9180bcb57f84ce1_B.jpg

e1dbc81ed826720b4d08a8b28e79d6f9_B.jpg

Etiketler
Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi / İstanbul

Eğitimi veren sanırım Abdullah Hoca bende sertifikamı ondan almıştım... Yamaç paraşütünde Türkiye birinciliği var ve eğitimler çok eğlenceliydi. Abdullah hocayla görüşmeyeli baya oldu. İnşallah tekrar görüşme fırsatımız olur...

Eğitimi tamamlayanlar, THK onaylı ve dunyanın her yerinde geçerli Başlangıç Pilotu Sertifikası alacaktır...

Gecen sene sertifika için çok uğraştım ve pes ettim...Ama bu eğitime katılmayı düşünüyorum.

Bu eğitim 29 ocak günü tekrarlanacaktır. katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.breakoutdoor.com/act/preview/336/Yamac_Parasutu_Baslangic_Egitimi__Istanbul.html?View=Photo

Yamaç Paraşütü Başlangıç eğitimi THK ONAYLI sertifika... yeni tarih 19 Mart 2011

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.breakoutdoor.com/act/preview/458/Yamac_Parasut_Baslangic_Egitimi_.html?View=Photo

19 mart için yeni kayıtlar başlamıştır.THK Onaylı sertifika.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.breakoutdoor.com/act/preview/458/Yamac_Parasut_Baslangic_Egitimi_.html

Eğitimlerimiz sonucu sertifika verimektedir. Sayfamızdaki diğer eğitimlerede göz atmanızı tavsiye ederiz.
Faceboook Sayfamız: http://www.facebook.com/BreakOutdoor
Web Sayfamız: http://www.breakoutdoor.com/index.php

Yeni tarihimiz bu hafta açıklanacaktır. Sitemizden de takip edebilirsiniz..

BreakOutdoor. 365 Gün AKTİF.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR