Scooter=çamur hafif olduğu için saplanın tabi güzel olmuş ilk defa tanıştı sanırım çamurla scotter yükseltme kiti falan dişli lastik fena olmaz hani... Geçen istanbulda kayışdağına çıkmaya kalktımda scooterle yarıdan döndüm... kıştan kalma kanallara lastikler çok ufak geldi dönmek zorunda kalmıştım...
Scooter=çamur hafif olduğu için saplanın tabi güzel olmuş ilk defa tanıştı sanırım çamurla scotter yükseltme kiti falan dişli lastik fena olmaz hani... Geçen istanbulda kayışdağına çıkmaya kalktımda scooterle yarıdan döndüm... kıştan kalma kanallara lastikler çok ufak geldi dönmek zorunda kalmıştım...
merhaba hasan abi.gercekten scooter surmek cok zevkli.ilk defa camurla bulusması degil.bizim burda cross cularla beraber geziyorum scooterımla.dunde yagmur yagdı degerlendirelim dedik
millet video güzel ama çamura ilk dlma anı harika cidden de tebrikler... .... bizde çocukken bisikletler le denerdik moturumz olsun bun uda yaparız....