Yapılı 2004 Suzuki Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msenol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,477
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msenol

Kamp II
Yer
Ankara / İstanbul
Autoshow'da gaza gelip binek aracı 0'ladım. Taksitleri rahat ödemek için Jimny'i satışa çıkarıyorum. Aciliyet söz konusu değildir.

Araç zaten sitede az çok biliniyor. 2004 model 113.000 km'de. 18.500TL istiyorum. Şu an sepet ve MT lastikler araç üzerinde değil. Kupa yükseltmeyi arttırıp MT'leri tekrar takacağım. Malum sitedeki açıklamayı aynen buraya da yapıştırıyorum. No: 35025205
-----
Şubat 2010'da 2. sahibinden alındı. Ekspertizi Aksiyon Murat Ustaya yaptırıp aldım. Önceki sahibinde farklı zamanlarda arka tampon değişmiş (kaportada hasar yok), hırsız girmek için sol kapıyı esnetmiş, ön kaputta da resimde gözüken ezik oluşmuş.
Bendeyken sol arka çamurluktaki hasar oluştu. Bayram sonrası yaptıracağım. Değişen kaporta parçası yoktur.
Haziran 2010'da 108760 km'de Atiker LPG takıldı, garantisi sürüyor. LPG ruhsata işli, 2012 ye kadar muayenesi var.
%100 lockright arka diferansiyel kilidi (Kasım 2010 montaj)
55 mm get yükseltme (orijinal arka amortisörleri de verilecektir.)
15 mm kupa yükseltme ( MT lastiklerin sürtmesini engellemek için 2" çıkarılacak)
Statik boyalı sis lambalı tavan sepeti
4 adet Baysal kaplama lastik ve 16" offroad jantları (9. resimde görülebilir, 1000 km yapmamıştır.)
Yol tutuşunu iyileştirmek için orijinal jantlara 1,5 cm offset yaptırdım. HT lastikleri iyi durumda
Ön, arka fren balataları, baskı balata, şanzıman yağı, diff yağları, arka bilyalar yeni değişti. Marş motoru bakımı yapıldı. Hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Kilometresi orijinaldir.
Ben alana kadar sadece asfaltta kullanılmıştı. Bendeyken 7-8 offroad gezisine katıldı. Alnının akıyla tamamladı :smiley:
Klima, 2 hava yastığı ve elektrikli aynalar zaten standart donanımları. Offroad için snorkel ve vinç dışında eksiği yoktur. Binek aracımı sıfırladığım için satıyorum. Hiçbir takas teklifi ile İLGİLENMİYORUM.

IMG_0227.jpg

IMG_0222.jpg

IMG_0226.jpg

IMG_0225.jpg

IMG_0187_.jpg

Etiketler

Ynt: Yapılı 2004 Suzuki Jimny

Bu kadar uğraştan sonra satmak.. ne diyelim hayırlı olsun.... :smiley:
Görünenin dışında hiçbir eksiği olmayan yıpranmamış çok diri bir araç..İlgili arkadaşlara tavsiye olunur....

Sol arka çamurluk tamir edildi.
MT'lerin sürtmemesi için yeni jant yapılıyor. Kupa daha fazla yükseltilmeyecek.

Satış sitesindeki ilan, numarası #36058258 olarak güncellendi.
Güncel fiyat 18.250 TL
Son bırakacağım fiyat 17.500TL

Cep: 530.455.68.01

Binek kullanım ihtiyacı doğduğu için sepet ve MT lastikler söküldü.
Şu an ilk fotoğraflardaki gibi. Bu haliyle daha uyguna verebilirim.

Murat aracımı satılığa çıkardım satılır satılmaz senin araç için seninle görüşeceğiz inşallah.

msenol' Alıntı:
Binek kullanım ihtiyacı doğduğu için sepet ve MT lastikler söküldü.
Şu an ilk fotoğraflardaki gibi. Bu haliyle daha uyguna verebilirim.

Bende öyle düşünmüşten saten.
Şu aracın jant lastiğini alayım şimdi sonra aracı da alırım demiştim.
Öyle olacak galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri