Ynt: Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu
mrdnmz' Alıntı:
Burak Bey hakkınız ödenmez valla
Emre Bey, bunu böyle düşünüyor olmanız bile yeter. Bu başlığı okutan herkes biliyor, biz ailecek önce tur rehberi eşliğinde D.Karadeniz'i gezelim bilginiz görgümüz artsın istedik, sonra gelen olumlu yorumlar, yönlendirmeler, tecrübelerin paylaşımı sonucunda,sizlerinde desteği ile
bu geziyi kendi aracımız ile yapmaya karar verdik. Eğer başarabilirsek
ki, ben başaramamak adına kendi adıma bir neden göremiyorum, bu bizler için büyük bir macera olacaktır. Çocuklarımıza, torunlarımıza inşallah anlayabileceğimiz çok hatıralar kalacaktır. Tek korkum Allahtan bir sağlık sıhhat problemi veya başka bir aksilik olmaması yönünde.
Murat Bey, biz ailecek çadırda ve yere konumlanmış halde kalacağız. Şubat tatilinde oğlumla tulumları denedik, evet bence de haklısınız alt tarafına rahat etmek için uygun ve ekonomik bir çözüm bulmak rahatlatıcı olacaktır. Tecrübeli dostların uyarılarını bu noktada rica ederim.
Bir diğer konu ise güneş paneli işi. Şirket içi bu konuda danışabileceğim arkadaşlar var, ama benim kendime ayıracak şimdilik zamanım yok, muhtemelen de nisan ayı sonuna kadar da olmayacak. Umarım sonrasında zaman sıkıntısı yaşamam.
Herkese iyi hafta sonları...
Selamlar, sevgiler
Burak Dirican
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk