Billyboy35
Kamp I
Ynt: Yardım Aklım Karışık
Hangi modelini tavsiye dersiniz diye classic bir soru sorayım ? ;D
Hangi modelini tavsiye dersiniz diye classic bir soru sorayım ? ;D
Billyboy35' Alıntı:İsmail bey siz şuan bir 4*4 kulanıyormusunuz ? Kulanmıyorsanız sizin skala ne tarafa doğru yöneliyor kusrubakmayın soruyorum ?
Bu arada Tr.bozuktur kusuruma bakmayın lütfen..
Cümlelerimde düşüklük yada yanlışlık olursa özürdilerim yanlış anlamyaın lütffen genel olarak bunu da belirtmek istedim
Billyboy35' Alıntı:Evet bir japon buldum buna da LPG takmak gerekiyo hangi marka ve nekadar yakıyo gibi bilgileri forumda aramam lazım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay
Konuya geri dönersem Disco. bana daha yakın gözüküyo ama hayırlısı diğelim
çağlar' Alıntı:Selamlar..
toyota fanatiği ve kullanıcısı olmakla beraber madem hoşunuza gidiyor alın gitsin.
dünya üzerinde birçok kullanıcısı olan bir arac discovery. ayağa düşmemiş, kaliteli,aristokrat bir duruşu var.konforlu... denemeden bilemezsiniz size uygun olup olmayacağını, masraf açıp açmayacağını..
baktınız aldığınız araç sorunlu çıktı ve arkası kesilmiyor 3-5 zararına satıp yenisine bakarsınız..
sonsöz: giderler, bakım,yakıt ve vergi olarak bir arazi taşıtı hemen hemen 2-3 binek masrafındadır , ilkalımda temizini bulabilmek çok büyük önem taşır ..hangisi hoşunuza gidiyorsa alın..motoruna,şanzımanına iyi baktırın,...