KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Slmlar bi arkadas series 2 69 toplayacak ve iyi bi is yapmak ister orjinale Sadik kalarak usta tavsiyelerimizin paylaşırsanız sevinirim. Arac istanbuldadir?
araba cok guzel oyle deme abi 2-3 gune orda olcam bende toplamaya baslicam bitane detayli olarak orjinal sekilde yapicaz.paylasirim burdan sizde paylasirsiniz fikir alisverisi olur
Yurdumun ustalari genellikle ferrari . Maseratti . Bugatti ve rolly royce baktiklari icin bizim defenderler seriesler basit kaliyor . Yagli pasli tenekelerle ilginemiyorlar
Yurdumun ustalari genellikle ferrari . Maseratti . Bugatti ve rolly royce baktiklari icin bizim defenderler seriesler basit kaliyor . Yagli pasli tenekelerle ilginemiyorlar
Parçası yoksa uydurulmak zorunda kalınacaksa adam ne yapsın, ben olsam ben de biraz burun kıvırırdım. Siz parçaları temin edin o zaman birşey demeyecektir
Tskler, Parca konusunda arkadas sikinti yasamaz araci aldi dolayisi ile donus yok artik ona gereken nazlida olsa land tecrübesi olan iyi bir usta saseye inip ordan tekrar toplayabilicek araci iyi bir atolye yada usta yokmudur iletisim bilgilerini paylasabiliceginiz.
E niye aldık kuzukiyi, otobanda fırıl fırıl dönen 1.6 motoru daha az yakıyo diye değil herhalde aksine lpg uyumlu da olmadığı için 1.5 kat yakıt maliyeti var 16 yaşındaki arabaya parça aradın mı sonuç ya "çıkmacıdan bakalım" ya da "japonyadan ortalama 3-4 haftada bilemedin 1-2 ayda gelir" muhabbeti oluyor.