Yardımınıza İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueeesss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,930

blueeesss

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
2000 Model grand-cherokee kullanıyorum bir hafta önce kalorifer kapanmaya başladı okudugum kadarı ile sıkıntıyı buldum sağ yolcu tarafının ayak ucunda siyah küçük bir kutu var kablolara dokunca çalışıyordu bu gun elektrikciye gittim sıkıntıyı çözmesi için ama usta sıkıntıyı içinden çıkılmaz bir halle soktu sağolsun o cihazın bordunu kırdı sağolsun şimdi cihazın ismini ve nereden bulacağım konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım iyi günler

Etiketler
Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var

fotoğraf varmı? wj de ben bir kutu hatırlayamadım bahsettiğiniz yerde.

Selam sorununzu akgun aydin da ahmet usta var o halleder sasmaz da

Çok teşekkür ederim sorunu buldum ve çözdüm sağ ön koltuğun (yolcu koltuğu) ayak ucunda üst kısımda kabloları fana giden bir kutu var temazsızlık vardı değiştirdim sıkıntı çözüldü teşekkürler şu an tek bir sıkıntım kaldı tümsek ve kasislerden geçerken arka kısımdan lak lak diye bir se geliyor usta defransiyelin üzerinde takoz oldugunu onların bozuk olabileceğinden bahsetti ama ne olarak sipariş vereceğim bilemiyorum ilginiz için teşekkürler

Bu da aracım :smiley:

plakasız 2.jpg

plakasız.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.