Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 2 May 2009 #1 Ben hazırım, XR650'de hazır, ama arkadaşım müsait değil hadi, var mı kimse?
kuroscu Kamp II Mesajlar 386 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul g.o.p beşyüz evler 2 May 2009 #2 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) ben gelirdimde gecen hafta arkadaşı göle sokmuştum motoru söktük o gelemiyecek bende pirinçliye gitmeyi pilanlıyorum
Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) ben gelirdimde gecen hafta arkadaşı göle sokmuştum motoru söktük o gelemiyecek bende pirinçliye gitmeyi pilanlıyorum
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 3 May 2009 #3 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) Ben dün Metin ustayla saat 11 gibi Kemerburgazda bulusalım kararı verdik... Gelen varsa bana o530 - 4123157 numaradan arabilirsiniz!
Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) Ben dün Metin ustayla saat 11 gibi Kemerburgazda bulusalım kararı verdik... Gelen varsa bana o530 - 4123157 numaradan arabilirsiniz!
kuroscu Kamp II Mesajlar 386 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul g.o.p beşyüz evler 3 May 2009 #4 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) bu sabah bilgisayarı açsaydım ben gelirdim sabah bakmadım ben karaburundan geri gelişp pirinçlidende eve geçtim bilsem çiftalana gecerdim kısmet işte
Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) bu sabah bilgisayarı açsaydım ben gelirdim sabah bakmadım ben karaburundan geri gelişp pirinçlidende eve geçtim bilsem çiftalana gecerdim kısmet işte
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 3 May 2009 #5 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) çiftalan, kilyos, ayazağa yaptık, sor ama güzeldi!
Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) çiftalan, kilyos, ayazağa yaptık, sor ama güzeldi!
M moremiles Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 4 May 2009 #6 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) foto var mı?
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 4 May 2009 #7 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) bana göre o kadar hizli gittik hiç zaman yoktu!
kuroscu Kamp II Mesajlar 386 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul g.o.p beşyüz evler 4 May 2009 #8 Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) bizde hep öyle oluyor durmadan tam gazlama ve foto alma şansı çok az oda molalarda aklına gelirse çekersin yada dinlenirsin
Ynt: Yarın Ormana Giden Var mı? (Istanbul - Avrupa) bizde hep öyle oluyor durmadan tam gazlama ve foto alma şansı çok az oda molalarda aklına gelirse çekersin yada dinlenirsin