Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,615
Ynt: Yaz Yağmuru Sonrası, Hadi Orman Gezisi ( 6 Haziran 2010)

çok eğlenceli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

Etiketler

Tempus' Alıntı:

kürsad Ankara'daki düello'ya tanıklık etmiştim .İstanbul'dakinede katılırım bir gün inşallah. Yanlız bende batarsan beni kim çeker bilmem........

yavuz-çelikel' Alıntı:
kürsad Ankara'daki düello'ya tanıklık etmiştim .İstanbul'dakinede katılırım bir gün inşallah. Yanlız bende batarsan beni kim çeker bilmem........

abi v8 dolu bura çamurda batıyorlar ama çekmeye gelince çekiyorlar korkma bırakmayız seni ;D

Eyigit' Alıntı:
Kürşad,
yükleme için teşekkürler, beni büyük bi yükden kurtardın :smiley:

Ne demek Ebru senin eline sağlık iyiki gleiyorsunda çekiyorsun yoksa ben fotograf filan çekmiyorum :smiley:

simdi arkadaslar eylul ekım ayı gıbı cok hard bır offroad muz olucak ekıp olarak 1 gecede kamplı olacak sanırım gun yetmez ıstanbuldan gırcez ıstıranca ormanlarından yalı koye cıkacaz tahmınımce 80 100 km orman dan ılerlıycez akmı karamı gorcez kursat kardesım ve onun kankası mucahıt kardesımı de beklıyorum gelcı orada hepımız kankadan oteye gecerız bılırım bır zamanlar aynısını mert kardesımle yasadım harbı doga savası verıcez soylıyeyım gelcı yazında gezılerımıze devam edıcezde ıstıranca gezisı calısmaları baslamıstır bılgınıce katılmak ıstıyenlerı beklıyoruz arabasına guvenen pilotajına guveneni bekliyorum arac marka fark etmez tanklada gelırsenız problem yok ;D ;D ;D optum sizi

aslında bolu tarafına kamplı bir gezi yaparsak ankara tayfasıda gelir ;D

yeni söz buldum beni batırmaya çalışırken batan discocular için
;D ;D ;D

" Her Japonun Eti Yenmez "

hele japon asıllı amerikalılara hiç bulaşma :D:D:D

cemtascioglu' Alıntı:
yok abı bolu fılan olmaz ıstıranca fena erkek ısı anlıycan ;D harbı fena camur desen tırmanma desen dere ne ararsan var

uyar bana farketmez, kışın zaten iğne ada longozda batarsan, gelip yazın çıkartıyorlarmış ;D

Tempus' Alıntı:
yeni söz buldum beni batırmaya çalışırken batan discocular için
;D ;D ;D

" Her Japonun Eti Yenmez "

hele japon asıllı amerikalılara hiç bulaşma :D:D:D

zencı rus gıbı oldu bu ya ;D

yok aga arac mekanık arıca vermezse bız kalmayız dert etme bızım ekıp cıkarır aracı bır sekılde dert etme mekanık arızada verırse yedeklerız yada orda yaparız arıcaya gore degısır aractakı tum ekıpmanların hakkını verırız ama 1 gun ama 2 gun o eabı acarız dert degıl zevkıde orda ımkasız gıbı gorunenı basarmak kursatım bız ıste ozaman zevk alıyoruz camurda batmaktan degıl bır yere ulasmaya calısırken batmayı sevıyoruz ve otepeyı nasıl acarız bu cukurdan nasıl gecerız bu yarıgı nasıl acarız fılan yanı oyle bır olayla karsılasınca ya gecıcez ya gecıcez gerı vıtes yok yanı

valla gitmeden once, akslari, saftlari, difransiyelleri , direksiyon kutularini kontrol ettiririz, mekanik ariza ihtimalide duser, anca kirarsak olur onada yapicak bisey yok bu isin icinde oda var. ben arabayi komple elden geciriyorum zaten su an , kirmadikca problem cikarticak biseyini birakmiycam, heryere girer cikariz kimseyide orda birakmayiz tabi, o isin sakasi :smiley: bu kadar beygir gucuyle kamyon olsa cekeriz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR