Yazılarımın "Uyarı Yapılmaksızın" Editlenmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eratech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,348

eratech

Kamp II
Yer
Ankara
Arkadaşlar aşağıdaki rahatsızlığımı farklı bir konuda dile getirmiştim ancak buraya da konuyu açmam tavsiye edildi, bu
nedenle yazımı hiç değiştirmeden bir kez de burda dile getiriyorum. amacım yanlış anlaşılmak ya da ukalalık yapmak kesinlikle
değildir... sadece bir rahatsızlığımı dile getirmek ya da gerçekten bu forumda, "yazı yazmak için tek tip yazı ve paragraf karakteri kullanmak"
gibi bir kural varsa öğrenmektir. eğer bu bir kuralsa da en azından bir açıklama ya da uyarı yaparak biz üyelere saygı gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim...

Saygılar...
Eren BALABAN

eratech' Alıntı:
sevgili Mustafa Abi'cim; aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda... herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw... :smiley: :smiley: :smiley:

eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun... :smiley:

eratech' Alıntı:

bu yazı bu şekilde değil!
şu şekilde yazılmıştı, bir yöneticimiz, bu ve bunun gibi yazdığım bütün post'larımı editlemiş!
bu yazım karakterim'in aslı astarı şu şekildedir! herkesin kendine göre bir yazı karakteri vardır. lütfen
müdehale etmeyiniz! ya da çok rahatsızsanız bold ya da paragraflama yapılarak yazı yazılamayacağına
dair bir forum kuralı koyunuz. okuyup ona göre davranalım... en ufak bir uyarı bile olmadan insanların
yazdığı yazıları sorgusuz, uyarısız değiştirmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum!! kendi başımıza "edit"
düzenleme yapamayacak 5 yaşında çocukmuşuz muamelesidir bu, başka bir açıklaması yoktur, sonuçta
yazılarım, saygısızlık, hakaret, küfür veya konu ile alakasız şeyler içermemektedir, bu sadece bir yazım şeklidir
ve aynı imza gibi herkesin kendine göre bir düzenleme stili vardır... lüfen saygı gösterelim, gösterilmeyecekse
de bunu bilelim ve çocuk muamelesi gördüğümüz yerde daha fazla durmayıp gidelim... konuyu böldüğüm için
de ayrıca herkesten özür dilerim... umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir... sevgiler, saygılar... Eren BALABAN

sevgili Mustafa Abi'cim;
aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden
emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım
yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda...
herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü
ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw... :smiley: :smiley: :smiley:

eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun... :smiley:

Etiketler
Ynt: Yazılarımın "Uyarı Yapılmaksızın" Editlenmesi

site yöneticisi değilim, normal üyeyim, ama eskiden bazı forumlarda moderatörlük yaptığım için tahminde bulunanilirim. bold (kalın) yazı tipi kullanmışınız. genelde çok önemli duyuru vb şeyler haricinde bold yazıya forumlarda izin verilmez. tabi buranın kuralları farklı olabilir sadece tahmin benimkisi... bazen forum yazılımı da düzeltme yapabiliyor. Otomatik olarak.

Eren Arkadaşımız,
Öncelikle, burada büyük bir aile olduğumuza göre, sıkıntısı olan bunu açıkça dile getirecek ki çözüm bulabilelim. Siz de öyle yapmışsınız. Teşekkürler...
Lütfen yazılarda yapılan düzeltmeleri 5 yaşında bir çocuğa yapılan muamele olarak değerlendirmeyin. Evet bu sitenin bir takım yazım kuralları var. Ama üyelerimizden buna birebir uymalarını talep etmek istemiyoruz. Paylaşımları bürokratik hale getirmek istemiyoruz. Herkes özgür olsun istiyoruz. Bu kurallarla boğuşacağı yerde forumda paylaşımlarda bulunsun istiyoruz. İşte bu yüzden bazı zamanlarda yazının içeriğine dokunmadan ufak bazı düzeltmeler yapabiliyoruz. Bunu Office Word' deki yazım denetiminden öte birşey olarak görmeyin.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Sağlıcakla kalınız...

Sevgili penguen, (bir onceki soruya siz cevap vermissiniz diye size hitab ettim)

forum yada konu yoneticilerinin,
dogru olmadiklarini dusundukleri herhangi bir eylemi "ONCESINDE" (yani duzelttikten sonra degil..)
yazan yada yayimlayan kisiye bildirmesi daha hos olmazmi, (oyle degilde boyle yapmaniz onerilir, aksi halde biz duzenleyecegiz /yada iptal edilecektir vs. gibi)

"Lütfen yazılarda yapılan düzeltmeleri 5 yaşında bir çocuğa yapılan muamele olarak değerlendirmeyin. Evet bu sitenin bir takım yazım kuralları var. Ama üyelerimizden buna birebir uymalarını talep etmek istemiyoruz." mu?

yoksa bu konudaki hassasiyet farklimi ?
yine sizin sozlerinizden aldigim "sıkıntısı olan bunu açıkça dile getirecek ki çözüm bulabilelim." sozlerinize inanarak acikca sormak istedim,

saygilar,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0 Yukarıdaki link i herkesin rahatça görebileceği yere veya bir çok yere koymak sanırım çok yerinde olabilir .Hiç gereksiz yere ve uyarı verilmeksizin yazısı kesilen birisi olarak benimde tavsiyem bu . not: tarafsız kuralları sever sonuna kadar desteklerim hele toplumun yararına ise .a.e.o.

seyyah-34' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0 Yukarıdaki link i herkesin rahatça görebileceği yere veya bir çok yere koymak sanırım çok yerinde olabilir .Hiç gereksiz yere ve uyarı verilmeksizin yazısı kesilen birisi olarak benimde tavsiyem bu . not: tarafsız kuralları sever sonuna kadar desteklerim hele toplumun yararına ise .a.e.o.

Merhabalar

Forum Kuralları, gerek üye olunduğunda e-posta ile gerekse siteye ilk girişte özel mesajda hatırlatma olarak geliyor. Yalnız biraz uzun olduğu için sanırım gözden geçirilmeyebiliyor :smiley:

eratech' Alıntı:

bu yazı bu şekilde değil!
şu şekilde yazılmıştı, bir yöneticimiz, bu ve bunun gibi yazdığım bütün post'larımı editlemiş!
bu yazım karakterim'in aslı astarı şu şekildedir! herkesin kendine göre bir yazı karakteri vardır. lütfen
müdehale etmeyiniz! ya da çok rahatsızsanız bold ya da paragraflama yapılarak yazı yazılamayacağına
dair bir forum kuralı koyunuz. okuyup ona göre davranalım... en ufak bir uyarı bile olmadan insanların
yazdığı yazıları sorgusuz, uyarısız değiştirmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum!! kendi başımıza "edit"
düzenleme yapamayacak 5 yaşında çocukmuşuz muamelesidir bu, başka bir açıklaması yoktur, sonuçta
yazılarım, saygısızlık, hakaret, küfür veya konu ile alakasız şeyler içermemektedir, bu sadece bir yazım şeklidir
ve aynı imza gibi herkesin kendine göre bir düzenleme stili vardır... lüfen saygı gösterelim, gösterilmeyecekse
de bunu bilelim ve çocuk muamelesi gördüğümüz yerde daha fazla durmayıp gidelim... konuyu böldüğüm için
de ayrıca herkesten özür dilerim... umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir... sevgiler, saygılar... Eren BALABAN

sevgili Mustafa Abi'cim;
aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden
emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım
yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda...
herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü
ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

Eren bey merhaba,

Mesajınızı yeni görüyorum ve geç cevap için özür diliyorum. Genel yazım kuralları olarak sürekli bold veya sürekli büyük harflerle yazmak "bağırmak" anlamına geldiği için yazınız editlenmiştir. Dediğim gibi bu "genel" bir kural olduğu için varolan Forum Kuralları'mız arasına ekleme gereği duymadık... Bunu saygısızlık veya daha başka kötü bir niyet olarak yorumlamayın lütfen. Yazınızın içeriğine değil sadece şekline müdahele edilmiştir, içeriğine dokunmak zaten kimsenin haddi değil. Nasıl ki yaşadığımız apartmanda sadece kendi dairemizin dış duvarını istediğimiz renge boyayamıyorsak, bu da ona benzer bir durumdur. 20 küsür bin üyenin her biri kendi istediği renkte, font büyüklüğünde veya kalınlıkta yazılarını yazarsa forumun genel hali nasıl olurdu hayal edebiliyor musunuz? Yazınızı O anlık bir kırgınlıkla yazmış olduğunuzu düşünüyor, bizi anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. Sevgiler, Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR