Arkadaşlar aşağıdaki rahatsızlığımı farklı bir konuda dile getirmiştim ancak buraya da konuyu açmam tavsiye edildi, bu
nedenle yazımı hiç değiştirmeden bir kez de burda dile getiriyorum. amacım yanlış anlaşılmak ya da ukalalık yapmak kesinlikle
değildir... sadece bir rahatsızlığımı dile getirmek ya da gerçekten bu forumda, "yazı yazmak için tek tip yazı ve paragraf karakteri kullanmak"
gibi bir kural varsa öğrenmektir. eğer bu bir kuralsa da en azından bir açıklama ya da uyarı yaparak biz üyelere saygı gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim...
Saygılar...
Eren BALABAN
nedenle yazımı hiç değiştirmeden bir kez de burda dile getiriyorum. amacım yanlış anlaşılmak ya da ukalalık yapmak kesinlikle
değildir... sadece bir rahatsızlığımı dile getirmek ya da gerçekten bu forumda, "yazı yazmak için tek tip yazı ve paragraf karakteri kullanmak"
gibi bir kural varsa öğrenmektir. eğer bu bir kuralsa da en azından bir açıklama ya da uyarı yaparak biz üyelere saygı gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim...
Saygılar...
Eren BALABAN
eratech' Alıntı:sevgili Mustafa Abi'cim; aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda... herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini...![]()
![]()
sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw...![]()
![]()
eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun...![]()
eratech' Alıntı:
bu yazı bu şekilde değil!
şu şekilde yazılmıştı, bir yöneticimiz, bu ve bunun gibi yazdığım bütün post'larımı editlemiş!
bu yazım karakterim'in aslı astarı şu şekildedir! herkesin kendine göre bir yazı karakteri vardır. lütfen
müdehale etmeyiniz! ya da çok rahatsızsanız bold ya da paragraflama yapılarak yazı yazılamayacağına
dair bir forum kuralı koyunuz. okuyup ona göre davranalım... en ufak bir uyarı bile olmadan insanların
yazdığı yazıları sorgusuz, uyarısız değiştirmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum!! kendi başımıza "edit"
düzenleme yapamayacak 5 yaşında çocukmuşuz muamelesidir bu, başka bir açıklaması yoktur, sonuçta
yazılarım, saygısızlık, hakaret, küfür veya konu ile alakasız şeyler içermemektedir, bu sadece bir yazım şeklidir
ve aynı imza gibi herkesin kendine göre bir düzenleme stili vardır... lüfen saygı gösterelim, gösterilmeyecekse
de bunu bilelim ve çocuk muamelesi gördüğümüz yerde daha fazla durmayıp gidelim... konuyu böldüğüm için
de ayrıca herkesten özür dilerim... umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir... sevgiler, saygılar... Eren BALABAN
sevgili Mustafa Abi'cim;
aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden
emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım
yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda...
herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü
ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini...![]()
![]()
sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw...![]()
![]()
eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun...![]()