KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
29 Ekim sabahı İstanbul'dan yola çıkmayı planlıyorum.
Bolu'dan Çiğdem'i alabilirim. Araçta boş yer var.
Daha önceden gelmeyenler için belirteyim. Bildiğim kadarıyla alışveriş yapacağınız bir yer yok. Her türlü ihtiyacınızı en son Bolu'dan alabilirsiniz.
Hava gündüz güzel olsa bile akşamları soğuk olacaktır. Buna göre gelecekler önlem almalı. Elektrik olmadığını da ayrıca belirtmeliyim.
Hava durumu en son aşağıdaki gibidir.
[attachment=1]
sayın fşirin teşekkür ederim ilginize ben daha tam karar vermedim 7 göller olayına ama %50 gelme ihtimalim var hafta içinde mesaj yazarım. sizlere biz daha önce blu merkezdeki migrostan alışveriş yapmıştık.
Ferhat biz de Poyrazlarda konusup duruyorduk malum. Omer, bir cekme karavan, bir kac cadirci arkadas ve ben cuma sabahindan gelecegiz. Cuma sabahi yola cikacagiz. Sanirim orada karsilasiriz. 7 tane golu araclarla gezmek mumkun mu? Yol durumunu kestiremiyorum.
Ferhat biz de Poyrazlarda konusup duruyorduk malum. Omer, bir cekme karavan, bir kac cadirci arkadas ve ben cuma sabahindan gelecegiz. Cuma sabahi yola cikacagiz. Sanirim orada karsilasiriz. 7 tane golu araclarla gezmek mumkun mu? Yol durumunu kestiremiyorum.
Bazı göllerin yanına kadar yol gidiyor ama dediğim gibi mesafeler çok uzun değil. Yürüyüş için patikalar var. Patikadan yukarıdaki göllere ulaşılıyor. Araçla gideceğim dediğinizde, aracı yoldan yukarıya çıkartarak üşt bölümdeki gölleri gezebilirsiniz.
Raptiyenin olduğu yer park yeri Derin Göl'ün yanı. Hemen yanında Büyük Göl var. Sol altta görülen yer de daha yüksekte olan diğer göllerin toplandığı yer. Mesafesi parka yaklaşık 600m.
[attachment=1]
İnşallah bir aksilik çıkmassa bizde gelmek istiyoruz.sanırım elektirik yok gece soğuk olacaktır gecenlerde vebostayı çalıştırdım cok yüksek vınlamalı bir sesle calıştı bilyalarda bir sorun var onunda hal caresine bakmam lazım. inşallah hallederiz.başka Ankaradan gelecek varmı acaba?
İnşallah bir aksilik çıkmassa bizde gelmek istiyoruz.sanırım elektirik yok gece soğuk olacaktır gecenlerde vebostayı çalıştırdım cok yüksek vınlamalı bir sesle calıştı bilyalarda bir sorun var onunda hal caresine bakmam lazım. inşallah hallederiz.başka Ankaradan gelecek varmı acaba?
sayın raptor ben ankaradan gelmeyi planlıyorum aslında ne zaman yola çıkmayı düşünüyordunuz. perşembe öğleden sonra tatil o zaman gitsek ah ne güzel olur.
Bolu tabiatı koruma derneğinden dün bir bilgi verdiler ,şahsıma,yedigölleri 15 günlüğüne Hatay a göndermişler.Bu 29 ekimde orada olacakmış,benden uyarması.Hatay a gidenler beni arasın yol tarifini yaparım.
sayın raptor ben ankaradan gelmeyi planlıyorum aslında ne zaman yola çıkmayı düşünüyordunuz. perşembe öğleden sonra tatil o zaman gitsek ah ne güzel olur.
Çiğdem hanım iş benim kendi işim olduğu için bizde tatil yok ben işin durumuna göre yola cıkmayı planlıyorum .birde henüz yedi gölleri yedilermi yemedilermi belli değil.