evet gittik gördük fotoğrafladık ve geldik. Ama tek fotograflayan biz değildik. Cumartesi ve pazar sabahı saat 6 ve 7 de insanlar , rüyasında yedigöller görmüş gibi ordaydılar. kimi istanbul, bursa, izmit ,ankaradan gelen gruplar. hemde otobüsler ile. nerdeyse m2 ye bir fotografçı düştü. hava güzel, manzara güzel, insanlar bu fırsatı değerlendirmişler. hatta günübirlik cumartesi gece yola çıkıp , sabah yedigöllerde olan grupları görünce , bizim grubumuz kadar enerjikler dedik !!
bazı grup isimleri öğrendiklerimizden ; canonturk.com , karanlık oda grubu facebookda , bursak (bursa fotogrfaçı derneği) , izdoge (izmit doğa severler grubu) , ..arada konuştuğumuz başka kişilerde var. ilk aklıma gelenler. ben yedigöllere daha öncede gittim ama bu kadar kalabalık halini görmemiştim.
biz cumadan ilk otoparkı sobeleyendik. bizden sonra 2 araba daha geldi ve onlarda konakladı. çoçuklu bir aile idi .onlarda istanbuldan gelmişti . yedigöllerin içine girince yolda yaptıkları atık su tesisat çalışması , yolları çok bozmuştu. onlar gece bizi baya yordu yol bulana kadar. Ertesi gün Raci bey geldi. Oda bize katıldı. yedik içtik ve onuda iyi gezdirdik. Yorulsa da bize uydu. Kendisini tanımaktan memnun olduk. hatta pazar günü insanlardan aracı epey ilgi gördü
ferhat fotografalrı ekler . ben kısa anlatım yaptım