Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,079
Ynt: Yedi Göller'e Gitmek İsteyenler Buraya

Ferhat dikkat et poyrazlar tarafından geçiyorsun,lost un dumanı gibi seni çekmesin.

Etiketler

Sayın Şirin,uygun olurda saat belirleyebilirsek,otobandan size katılabilirim.selamlar.

poyrazlar serin oluyor...
bir de lodosu denemeli... :smiley:
bi şekilde araziye girmeliyiz.......

Araziden yeni çıktık, artık keyif arıyoruz..

Delmece.gif

Hava harika ben çıkıyorum. :smiley:
Sayın Racoed yolda denkleşemezsek orada buluşuruz. Büyük ihtimalle Derin gölün yanındaki park alanında oluruz. :smiley:
[attachment=1]

boluhava2.jpg

Şu an Nermin ve Ferhat Adapazarı ndan geçiyorlar ve nispet yaparcasına da yol boyunda ki herkesi arıyorlar.Yolları açık olsun.

Güle güle gitsinler, bizim yerimize de gezsinler.

Sanırım Yedigöllere en son giden biriyim.Bolu,İstanbul yönünden girerken D-100 yoluna girerseniz ,tem'den Bolu'ya geri dönmezsiniz ve 25 km.kadar fazla yol gitmezsiniz..Yol yarısı asfalt.Yarısı kumlu,bakımlı toprak yol. Şehirden çıkıp yola girene kadar 5-6 kez yol sorun ,yanlış yola girebilirsiniz.Yedigöller harika.Ama mevsime dikkat.İki ay önce açık bir büfe var idi .Bu mevsimde açıkmı bilmiyorum.Ama Bolu orman idaresi bilebilir.Küçük çocuk olmasa,yaşlı olmasa bu mevsim için iyi olur diye düşünmekteyim. Yoldan şikayet ettiğimde ve diğer bir yol sorduğumda daha çok toprak km.nin olduğunu Bolu yolunun daha az kötü olduğunu yedigöllerdeki orman görevlileri söyledi.Işık çadırlara yoktu.Sivrisinek boldu.Doğa harika,duyğular boldu.İnsan kendini farkediyor.Büyük şehirden kurtuluyor.Oltanız olsun.Tekrar gitmenize sebeb olabilecek kadar güzel balıklar gölün içinde sizin gözle göreceğiniz kadar berrak suda.Merak edip yol bilğisi olamadan oraya gelmiş kişiler var. zevk için gelenlerin keyfine katılır , tadını çıkarırsanız beni de anın ve tadını çıkarın ama bu işleri yaşlılığınıza bırakmayın.İyi gezmeler.

evet gittik gördük fotoğrafladık ve geldik. Ama tek fotograflayan biz değildik. Cumartesi ve pazar sabahı saat 6 ve 7 de insanlar , rüyasında yedigöller görmüş gibi ordaydılar. kimi istanbul, bursa, izmit ,ankaradan gelen gruplar. hemde otobüsler ile. nerdeyse m2 ye bir fotografçı düştü. hava güzel, manzara güzel, insanlar bu fırsatı değerlendirmişler. hatta günübirlik cumartesi gece yola çıkıp , sabah yedigöllerde olan grupları görünce , bizim grubumuz kadar enerjikler dedik !!
bazı grup isimleri öğrendiklerimizden ; canonturk.com , karanlık oda grubu facebookda , bursak (bursa fotogrfaçı derneği) , izdoge (izmit doğa severler grubu) , ..arada konuştuğumuz başka kişilerde var. ilk aklıma gelenler. ben yedigöllere daha öncede gittim ama bu kadar kalabalık halini görmemiştim.

biz cumadan ilk otoparkı sobeleyendik. bizden sonra 2 araba daha geldi ve onlarda konakladı. çoçuklu bir aile idi .onlarda istanbuldan gelmişti . yedigöllerin içine girince yolda yaptıkları atık su tesisat çalışması , yolları çok bozmuştu. onlar gece bizi baya yordu yol bulana kadar. Ertesi gün Raci bey geldi. Oda bize katıldı. yedik içtik ve onuda iyi gezdirdik. Yorulsa da bize uydu. Kendisini tanımaktan memnun olduk. hatta pazar günü insanlardan aracı epey ilgi gördü :smiley:

ferhat fotografalrı ekler . ben kısa anlatım yaptım

Yedi göllere ulaşdığımda Nermin hanım ve Ferhat bey göl kenarında konaklamışlardı.Bana ev sahibi gibi davranıp karşıladılar.Otuz yıl sonra tekrar gittiğim yeri özenle gezdirdiler.Evet,belki yaşım gereği biraz yorulsamda çok güzel bir geziydi.İlgileri çok sıcak, ikramlarıda misafirperverceydi.Teşekkür ediyor, saygı ve dostca sevgilerimi yolluyorum.

dağ çiçeği' Alıntı:
evet gittik gördük fotoğrafladık ve geldik. Ama tek fotograflayan biz değildik. Cumartesi ve pazar sabahı saat 6 ve 7 de insanlar , rüyasında yedigöller görmüş gibi ordaydılar. kimi istanbul, bursa, izmit ,ankaradan gelen gruplar. hemde otobüsler ile. nerdeyse m2 ye bir fotografçı düştü. hava güzel, manzara güzel, insanlar bu fırsatı değerlendirmişler. hatta günübirlik cumartesi gece yola çıkıp , sabah yedigöllerde olan grupları görünce , bizim grubumuz kadar enerjikler dedik !!
bazı grup isimleri öğrendiklerimizden ; canonturk.com , karanlık oda grubu facebookda , bursak (bursa fotogrfaçı derneği) , izdoge (izmit doğa severler grubu) , ..arada konuştuğumuz başka kişilerde var. ilk aklıma gelenler. ben yedigöllere daha öncede gittim ama bu kadar kalabalık halini görmemiştim.

biz cumadan ilk otoparkı sobeleyendik. bizden sonra 2 araba daha geldi ve onlarda konakladı. çoçuklu bir aile idi .onlarda istanbuldan gelmişti . yedigöllerin içine girince yolda yaptıkları atık su tesisat çalışması , yolları çok bozmuştu. onlar gece bizi baya yordu yol bulana kadar. Ertesi gün Raci bey geldi. Oda bize katıldı. yedik içtik ve onuda iyi gezdirdik. Yorulsa da bize uydu. Kendisini tanımaktan memnun olduk. hatta pazar günü insanlardan aracı epey ilgi gördü :smiley:

ferhat fotografalrı ekler . ben kısa anlatım yaptım

Nermin güzel olduğuna eminim ama o kalabalığı tahmin etmiştim.Gelmeme nedenim o değil ama düşündüğüm gibi çok kalabalık oldu.Ayrıca giderken araman çok ince bir davranıştı ama bende ki etkisi ''vay anasını ya,ben burda kaldım '' oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.