KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yedi göller'e gitmeyi çok istiyordum. Sizlerin gidebilmenizi de çok isterim. En azından fotoğraflarla avununuruz diyordum. Geziyi baltalamak ve katılımcıları etkilemek korkusundan yazamadım. Yedi göller zaman ve yolun uzunluğundan dolayı bu kez bize uymadı. Haftasonu Haldun, Vehbi ve biz Bursa tayfası olarak Erdek'e gidiyoruz, bilginiz olsun.
İstanbuldakiler için erdek olabilir tabii ama benim için biraz zor tam 600 km gid gel bir günden fazla sürer yaz tatili gibi olur .bu hafta sonu mutlaka bir yerlere gitmek istiyorum gönlüm hep birlikte olmaktan yana kısmet artık olmazsa bir dahaki sefere..
Arkadaşlar tüm hazırlıklarımızı yapmamıza rağmen,Bölgedeki aşırı fırtına ve yağmur dolayısıyla geziye katılamıyoruz.
Yolda olan ve yola çıkacak arkadaşlara iyi geziler diliyoruz.
Ben gelemeyeceğim için yazmıyordum ama Yedigöller'in Mengen tarafı bile çok kötüleşmiştir, keza Abant yolu da öyle çok hayırlı bir yol değil. Orada da yağmurdan dolayı problemli olabilecek biraz yol var. Ama Poyrazlar her zaman orada ( Poyrazlara da giden olursa çimenlere dalmasın , batılıyor çok fena )