Yedigöller (8 - 10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkersev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,432

ilkersev

Kamp I
Yer
İZMİT
Web
ilker-gezenbilir.blogspot.com.tr
SELAMLAR,
uzun zamandır gitmeyi plandığımız yedigöllere nihayet gittik.heryer de yazıldığı gibi sonbahar en güzel zamanıdır diye haklılar renklerin ahenki süperdi.
Hatta vaktiniz varsa geliş yolunuza bağlı tabi mengenden girip yedigöllere ulaşıp dönüşü bolu merkeze giden yoldan tamamlayın,böylece aynı yerden 2 kere geçmemiş olursunuz.Ama bir not ekleyim mengen -yedigöller diğer yola göre bayağı bozuk otomobil ile gidecekseniz diğer yol daha mantıklı.

DSC07741.jpg

DSC07759.jpg

DSC07753.jpg

DSC07755.jpg

DSC07758.jpg

Etiketler

Ynt: Yedigöller (8 - 10 Ekim 2010)

15 gün sonra gitmeyi düşünüyordum ama yapraklar hala yemyeşil sanırım

camouflage' Alıntı:
Kürşat bey en güzel zamanı 29 Ekim ve sonrasıdır ;)

evet haklısınız gititm ben 2 kere daha önce ama havaların gidişatına göre yaprakların kızarması ve dökülmesi fakrlı oluyor, bir 29 ekip gititğinde kıpkırmızı iken bir diğerinde daha yeşil olabiliyorlar. Bu sene sanırım daha geç kızarıcaklar

İlker bey merhaba. İki gündür yazıyorum ama alakasız yerlere yazmışım. Şimdi tam sizi bulmuşken sorayım. Karavana uygunmu yol. Rampalar nasıl. Çok dikmi.Konaklama koşulları nasıl. Fiatlar tabi birde.Selamlar.

slm lar
karavana uygun ama bolu merkezden giden yolu kullanmalısınız mutkala.ama kar olursa uygun olmaz.fiyatlar fotoğrafda tebalada var.biz gittiğimiz zamanda karavanla gelen arkadaşlar vardı.yiyecek ve içeçeğinizi yanınızda getiriniz.iyi kamplar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR