Yedigöller Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,636
Ynt: Yedigöller Hakkında Yardım

Bence tam zamanı..Bu aylarda ayrı bir keyif..Hem Off_road grubu aynı yerlerden sıkıldık diyo..Bir değişiklik olur Mert..

Etiketler

7-göller için bir kaç alternatif rota ekte.
Bir yol da Devrek'ten var ama o yolu hiç kullanmadım.
Kalacak yer olarak göllerin üst kısmında misafir evleri var, şömineli filan.
Fakat önce Ankara Milli Parklar'dan rezervasyon yapmak gerekiyor.
0 312 212 63 00 umarım değişmemiştir, bir de dahili numara not etmişim, 3384 Fatma hnm diye :smiley:
Aynı telefondan yol durumu da sorulabilir, bilmiyorlarsa bile bilen merciye yönlendirirler herhalde.

Ekli dosyalar

• yedigoller.gdb
    13.4 KB · Görüntüleme: 341
  • yigilca 7goller.gdb
    42.9 KB · Görüntüleme: 335
  • 20102007_yedigoller.kml
    42.7 KB · Görüntüleme: 504

Şenol arkadaşımızın verdiği telefon bilgilerine benimde ilavem olacak :
Orman görevlisi Şenol bey..Cep: 0535 292 59 99
Telefon çektiği zaman yer ayırtabilirsiniz ..Oralarda hep çekmiyor..

Not: Orman görevlisi Şenol bey ile isim benzerliğine bakarmısın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR