selamlar herkese
nasil imrendim nasil canim cekti anlatamam.
ates balik kamp mangal özlemiyle delirmek üzereyken aklima mayis basinda kamp yapma fikri geldi
(vizeler bittikten hemen sonra hazirliklara basliyorum)
dolayisiyle kamp yapacak yer bulma belirleme zarureti dogdu.ararken gezenbilir.com 'u buldum
o zamandan beri bi cok konuyu okudum.sonra bu basligi okudum.resimlere baktim.sonra yazdiginiz cevaplari okudum.sonra tekrar resimlere baktim baktim hayal kurdum.kurdugum hayaller bile ancak sizin paylastiginiz resimler kadar güzel olabildi , ilerisine gecemedi
cok tebrik ederim.efsane kamp organizasyonu olmus.
müsaade ederseniz bikac sey sormak istiyorum.
kamp kurdugunuz yer tam olarak yedigöllerin hangi bölgesidir?
orada cadir kurmak icin nereden kimlerden izin almak gerekir yahut böyle bir izne gerek yok mu?
ücreti var midir ve varsa nedir ?
kücük bir oltam var ve yolun basinda acemi bir balik avcisiyim.kamp attiginiz yerde herhangi bir balik avi yasagi var mi? (gerci böyle bir ortamda balik avi olmasa da olur
.. )
yakacak olarak kullandiginiz odunlari siz mi götürdünüz yoksa cevreden mi tedarik ettiniz ?
cevreden tedarik ettiyseniz kuru devrilmis agac bulmakta (canli agaclara dokunmamak adina ) zorluk var mi?
ve aklima gelen son sey
icinde ates yaktiginiz sobaya da kesilmis cöp tenekesine de benzeyen seyi siz mi götürdünüz yoksa orada güvenli ates yakilabilmesi icin bulunan mevcut birsey midir? taslarla örülmüs ocaktan cok daha güvenli göründü gözüme
hala resimlerin etkisindeyim o yüzden aklima sadece bunlar geldi
yenileri geldiginde sorarim.cok uzun bi mesaj oldu kusura bakmayin.
cevaplarsaniz cok mutlu olurum.simdiden tesekkürler
umarim bir gün beraber de kamp yapabiliriz ve tanismak kismet olur.
selamlar saygilar