Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YENiHAYAT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,146
Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

YENiHAYAT' Alıntı:
Alıcağım araç 2004-2005 otomatik 1 Jimny olacak sanırım ..........
Paylaşımlarınız için Teşekkürler
Demişsiniz, Bolu'da 2004 model otomatik bir tane var. Ama arkadaş arabasına ısrarla 19000 :eek: istiyor.
Bende bir yandan bakınıyorum ;)

Etiketler

ilhami bey su profl resminizdeki
jimny gercekten olsa ne süper olurdu :D

ilanlardaki bir aracı Perşembe günü gittim aracı görüp fiyatta anlaşılıp kapora verdim bu gün Maslak Sanayide Murat ustaya gösterdim hiç kazasının olmadığını ve bir sorun olmadığı Murat usta tarafından da doğrulandı bi terslik olmazsa Pazartesi aracı teslim alıcam
Artık benimde 2005 Otomatik 68.000 km de siyah renkte bir jimny im var ;)

th4x4_ZJ_Limited.jpg

Alper bey merhaba, merakımı bağışlayın ama kaça aldığınız konusunda bilgi verebilirmisiniz? Benim de 2005 , otomatik ve 33000km de Jimny im var, satmayı düşünüyorum , istediğim fiyat 19.000TL , ama piyasa konusunda tam bilgim yok...

bayandan aldım bu hiç dağ taş görmemiş bir jimny ön(plastik)korumalık , arka, yan basamaklık (demir ) bide rüzgarlık ve cam film var 18 e aldım
bundan önce 2004 otom. bulmuştum onla 16 ya anlaşmıştık onda çelik jant ta vardı fakat ben sahibiyle telefonla görüştüğüm sırada ortağı başkasından kapora almıştı ne diyelim kısmet bunaymış
araç fiyatları konusunda sahibinden com da birçok ilan var onlar üzerinden aracınıza fiyat belirlemesi yapabilirsiniz

Teşekkurler, aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın, memnun kalacağınız bir araç....

çok araştırdım ve jimny e karar verdim umarım yanılmamışımdır bunu zaman göstericek
ama jimny kullanıpta allah belasını versin diyen bi yazıya raslamadım henüz :smiley: herkez memnun biraz parça fiyatları pahalı sanırım:( aracı fazla kırmaklazım ;)
teşekkürler

Alper bey hayırlı olsun :smiley: Güle güle kullanın tekerinden çamur eksik olmasın...
Şimdi buna bir isim bulalım.
Ninja nasıl ? ;D

Teşekkürler
Babam camdan baktı yorum şu : Sirklerdeki yavru fillere benziyor ;D
evet isim konusunda çalışmak lazım ::smiley:
bugün ön frenler bitikti kontrole götürdüğümde murat usta söylemişti fırsat bulunca gittim onu değiştirdim
he bu arada bugün 16.11.2009 tarihi itibarı ile trafik şubeleri yeni sisteme geçmiş daha dorusu geçememiş sistem off konumda rehin kaldırma yazısını beykoz şubeye götürdük ilgili noterliğe aracın borcu yoktur satışı yapılabiliri almak için tabi off olduğu için herhengi bir yazı veremediler ayrıca sistem artık ilgili noterliğe yazısınıda vermeye bilir direk şubeden satış sistemi başlıcakta dendi ama kesin emin değiller onlarda bilmiyor ve bilgi vericek kişilere ulaşamıyolarmış beklicez:( yani anlıyacağın araba bende ama başkasının üstüne

16.11.2009 005k.jpg

JIMNY'niz hayırlı olsun, iyi günlerde, güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR