Yeni Amatör Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan korsaniso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,588

korsaniso

Ana Kamp
Yer
istanbul
yeni amatör oldum B sınıfı belge aldım şimdi sıra istasyon kurmaya geldi amatör dual bant cihaz alıcam herhalde problem olmaz veya problem olurmu yorumlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Yeni Amatör Oldum

öncelik sizi kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim. dual bir cihaz olabilir fakat zamanla sizi kesmeyebilir yeni arayışlar içine girmemeniz için almod bir cihaz (uhf.vhf.hf) tavsiye edebilirim .73

Lisansınız hayırlı olsun ...

Şu linkteki konuda A sınıfı oduğunuzu yazmışsınız ama ben m, karıştırıyorum ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30932.0

bende yeni amatör oldum aselsan 4011 kullanmamda bir sakınca olurmu cevaplarınızı bekliyorum?

ssbman' Alıntı:
Lisansınız hayırlı olsun ...

Şu linkteki konuda A sınıfı oduğunuzu yazmışsınız ama ben m, karıştırıyorum ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30932.0
bende tam bunu soracaktım...

esasında tüm cihazların ruhsatlı olması gerekiyor yönetmelikteki kanuna göre ama bunu sizlerde biliyorsunuzdur amatörlerin ancak 3/1 .inde var 4011.e gelince ruhsatı olmayınca hepsi aynı katagoriye girer .idari yönden kullanıyoruz kesinlikle amateur frekanslar dışında başka yerleri hafızaya almayınız ve dinlemeyiniz .73 TB 2 NEF

evet dostlarım doğru görmüşünüz o hatayı benim delikanlı yaptı sizleren özür diliyorum cezalandırdım zaten saygılar.

hocam delikanlının maşallahı var hem cihazdan hem q kodlarından hemde amatör sınıflardan haberi var.
Ne mutlu aslında böyle amatörlük hakkında bilgisi olan evlada sahip olmak.

selamlar. 73.

Estağfurullah ... İnşallah oda amatör olur birgün ....

belgemi almak için dilekçemi gönderdim 1 hafta oldu geç gelmesi normalmi?

btk yı telefonlan ara sor bakalım belgen hazırmı postaya verilmişmi postada gecikebilir ben telle aradım hazır dediler gidip elden aldım saygılar.