Yeni Amatör Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan korsaniso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,587

korsaniso

Ana Kamp
Yer
istanbul
yeni amatör oldum B sınıfı belge aldım şimdi sıra istasyon kurmaya geldi amatör dual bant cihaz alıcam herhalde problem olmaz veya problem olurmu yorumlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Yeni Amatör Oldum

öncelik sizi kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim. dual bir cihaz olabilir fakat zamanla sizi kesmeyebilir yeni arayışlar içine girmemeniz için almod bir cihaz (uhf.vhf.hf) tavsiye edebilirim .73

Lisansınız hayırlı olsun ...

Şu linkteki konuda A sınıfı oduğunuzu yazmışsınız ama ben m, karıştırıyorum ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30932.0

bende yeni amatör oldum aselsan 4011 kullanmamda bir sakınca olurmu cevaplarınızı bekliyorum?

esasında tüm cihazların ruhsatlı olması gerekiyor yönetmelikteki kanuna göre ama bunu sizlerde biliyorsunuzdur amatörlerin ancak 3/1 .inde var 4011.e gelince ruhsatı olmayınca hepsi aynı katagoriye girer .idari yönden kullanıyoruz kesinlikle amateur frekanslar dışında başka yerleri hafızaya almayınız ve dinlemeyiniz .73 TB 2 NEF

evet dostlarım doğru görmüşünüz o hatayı benim delikanlı yaptı sizleren özür diliyorum cezalandırdım zaten saygılar.

hocam delikanlının maşallahı var hem cihazdan hem q kodlarından hemde amatör sınıflardan haberi var.
Ne mutlu aslında böyle amatörlük hakkında bilgisi olan evlada sahip olmak.

selamlar. 73.

btk yı telefonlan ara sor bakalım belgen hazırmı postaya verilmişmi postada gecikebilir ben telle aradım hazır dediler gidip elden aldım saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR