Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mu7y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,739

Etiketler

Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

Aracınız hayırlı olsun.

15 gün önce bende hasan armutcu'nun yanındaydım. Tanıştık ve bir arkadaşım için arka cam plastikleri baktık yardımcı oldu, hazır burada gürmüşken teşekkür edeyim dedim.

byseyyah' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.

15 gün önce bende hasan armutcu'nun yanındaydım. Tanıştık ve bir arkadaşım için arka cam plastikleri baktık yardımcı oldu, hazır burada gürmüşken teşekkür edeyim dedim.

Hasan ustayı tanıstıktan sonra cok sevdım cok muahabbetlı, yardımsever bır ınsan gercekten oda harıka bır usta...

mu7y' Alıntı:
Hasan ustayı tanıstıktan sonra cok sevdım cok muahabbetlı, yardımsever bır ınsan gercekten oda harıka bır usta...

Bu arada sizin konu dağılıyor ama , eğer görebilirseniz selam söyleyin. Sivastan gelmişler dersiniz. Teşekkürler kolay gelsin.

merhabalar,öncelikle aracınız hayırlı olsun,engin ustanın yanında görmüştüm aracınızı,öncelikle engin usta çok doğru bir tercih,

Hasan Armutçu, her taşın altından o çıkıyor ;D

Elizabeth'imi ondan almıştım :smiley:

Aracınız çok güzel Beyrun, güle güle kullanın...

Selamlar

byseyyah' Alıntı:
Bu arada sizin konu dağılıyor ama , eğer görebilirseniz selam söyleyin. Sivastan gelmişler dersiniz. Teşekkürler kolay gelsin.

Aslında ne yalan soyleyım hasan usta su an bana 700 km uzakta kaldı ama aracın yanına gıdınce bayramdan sonra ıletırım....

kodalmmm' Alıntı:
merhabalar,öncelikle aracınız hayırlı olsun,engin ustanın yanında görmüştüm aracınızı,öncelikle engin usta çok doğru bir tercih,

Sagolun tesekkurler. engın usta ile bızım daha oncekı aracımızada bakmıstı ve bır tıcaretımızde olmustu... tekrar tesekurrler saygılar...

SDC' Alıntı:
Hasan Armutçu, her taşın altından o çıkıyor ;D

Elizabeth'imi ondan almıştım :smiley:

Aracınız çok güzel Beyrun, güle güle kullanın...

Selamlar

;D ;D

Sizede cok tesekkur ederım.. Elizabeth'in yanında bızım arac biraz köhne kalır ama ona benzetmeye calısıyorz işte ::smiley:

beyrun abi aracın hesabından bi dijital alıyımda yeni fotolar ekliyelim sayfaya ;D aracın bitmesine az bi zaman kaldı. Salih amcanın ellerinden öperim saygılar..

atillayasin' Alıntı:
beyrun abi aracın hesabından bi dijital alıyımda yeni fotolar ekliyelim sayfaya ;D aracın bitmesine az bi zaman kaldı. Salih amcanın ellerinden öperim saygılar..

Ati eklede ben de goreyım meraktan catlıcam nerdeyse gerci az zaman kaldı ama gende bunun heycanı farklı :D :D :D

Beyrun bey ben konuyu yeni farkettim, 90 arayışı 110 la bitti demekki.
Güzel araç almışsınız, aracın geniş olmasında her zaman fayda vardır.
İyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

hsbasar' Alıntı:
Beyrun bey ben konuyu yeni farkettim, 90 arayışı 110 la bitti demekki.
Güzel araç almışsınız, aracın geniş olmasında her zaman fayda vardır.
İyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

Evet 90 arayısı 110 la bıttı ama arac guzel geldıgı ıcın tercıh ettık yoksa gene gönül 90 da ;) tesekkur ederım bencede genıs arac daha ıyı olacak gıbı...

Saygılar abi...

Buarada disconun resımlerını beklıyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR