Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mu7y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,813
Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

mu7y' Alıntı:
Evet 90 arayısı 110 la bıttı ama arac guzel geldıgı ıcın tercıh ettık yoksa gene gönül 90 da ;) tesekkur ederım bencede genıs arac daha ıyı olacak gıbı...

Saygılar abi...

Buarada disconun resımlerını beklıyoruz :smiley:

Ah bir ben görebilsem discoyu ;D
ben Ankarada olduğunuzuda yeni farkettim, kısmetse 24 ocakta bende Ankarada olacağım, buluşuruz yakından bakarsın discoya ;)

Etiketler

Aynı dert bendede var ah bi görsem ;D ;D

O sıralarda bende ankarada olacagım görüşürüz abi saygılar...

Beyrun merhabalar,aracını yakından görmüş biri olarak Allah kaza bela vermesin.Aracın çok diri daha da güzel olacak eksikleri tamamladığında.Salih amcama,Engin ustama ve Ati'ye çok slmlarımı iletirmisin.Detaylı fotolarla takipte olacağım...

sutozu' Alıntı:
Beyrun merhabalar,aracını yakından görmüş biri olarak Allah kaza bela vermesin.Aracın çok diri daha da güzel olacak eksikleri tamamladığında.Salih amcama,Engin ustama ve Ati'ye çok slmlarımı iletirmisin.Detaylı fotolarla takipte olacağım...

erhan merhaba sagolasın tesekkur ederım... fotoları topluyorum yavas yavas az kaldı sanırım 1 haftaya cıkıyor...

Uzun zmandır resım koymuyordum elımde 2 ay öncesinde cektigim bir kac resim var...

2cdvqdw.jpg

zf5i.jpg

gördüğüm kadarıyla azimle gelişen ve doğaya gittikçe daha çok meydan okuyan bir aracınız var. hem hayırlı olsun(geç kalınmış da olsa) hem de iyi etkinlikler dilerim

erencanak' Alıntı:
gördüğüm kadarıyla azimle gelişen ve doğaya gittikçe daha çok meydan okuyan bir aracınız var. hem hayırlı olsun(geç kalınmış da olsa) hem de iyi etkinlikler dilerim

Merhabalar.... Görüşleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlere olsun saygılar...

menderessereflisan' Alıntı:
hayırlı olsun, bu şekilde bir araç toplamak bizede nasip olur umarım

Menderes bey merhaba.. Umarın en yakın zmanda istediğiniz şekilde gönlünüze göre bir aracınız olur teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR