Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mu7y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,792

Etiketler
Ynt: Yeni Aracımız 95 Model 110 300 TDİ..

Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi Defender almak için Engin Ustanın yanındaydım..Senin Aslan Parçası kenarda doğaya açılmayı bekliyordu ve kulağıma " Beyrun acele etsin ben çok sıkıldım " dedi..

Enginle kulaklarını çok çınlattık ..Bu arada bir bakmışım Defender sahibi olmuşum :smiley:

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi Defender almak için Engin Ustanın yanındaydım..Senin Aslan Parçası kenarda doğaya açılmayı bekliyordu ve kulağıma " Beyrun acele etsin ben çok sıkıldım " dedi..

Enginle kulaklarını çok çınlattık ..Bu arada bir bakmışım Defender sahibi olmuşum :smiley:

Cenk

Cenk abi Artık fısıltıdan cıktı bağırtıya geçti farkındayım :smiley:

Yeni aracınız hayırlı ugurlu olsun bol çamurlu gunler... engin abinin aracımı aldınız yoksa ?
Bu arada engin usta ve atıye cok cok slmlar....

Selamını iletirim ama muhtemelen sen benden önce görürsün o'nu..Ben MKE Ankara Bakım Şefi olan bi abimizin Defender'ını aldım..Benzinli tercih edecek olsaydım kesinlikle Engin'in aracı alırdım ama LPG falan bana hitap etmiyor..Satın aldığım abi sağolsun benim yapmak istediğim herşeyi yapmış..Engin de beğenince aracı , bana almak düştü..Eğer bu haftalarda uğrarsan görme imkanın olur sanırım..Açık Mavi bi Düz Dizel 88..

Saygılarımla

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Selamını iletirim ama muhtemelen sen benden önce görürsün o'nu..Ben MKE Ankara Bakım Şefi olan bi abimizin Defender'ını aldım..Benzinli tercih edecek olsaydım kesinlikle Engin'in aracı alırdım ama LPG falan bana hitap etmiyor..Satın aldığım abi sağolsun benim yapmak istediğim herşeyi yapmış..Engin de beğenince aracı , bana almak düştü..Eğer bu haftalarda uğrarsan görme imkanın olur sanırım..Açık Mavi bi Düz Dizel 88..

Saygılarımla

Cenk

Ne güzel tekrardan hayırlı ugurlu olsun engın abi ok dediyse zaten o araç tmmdır... Engin abinin aracıda gördüğüm en seri defender dı (düz benzinli) gerçekten... Bu hafta içi gelme giibi bi planımız var neden olsa arac bitti gibi biliyorsunuz inş karsılasırız orda ben gene burdan size ulaşırım saygılar iyi günler....

İnşallah görüşürüz..Ben 7 Mayısta orada olacağım..O zamana kadar Engin Usta benim aracın helezonlarını , frenlerini ve mazot pompasını elden geçirecek..

Senin araç cidden çok şık olmuş..Özellikle BFG lastikler ve Jant uyumu harika..Beyaz çok sevdiğim bi renk..Hele Siyahla birleşince benim dünyamı oluşturuyo zaten :smiley:

İyi günlerde binersin inşallah..

Cenk

nordic1903' Alıntı:
İnşallah görüşürüz..Ben 7 Mayısta orada olacağım..O zamana kadar Engin Usta benim aracın helezonlarını , frenlerini ve mazot pompasını elden geçirecek..

Senin araç cidden çok şık olmuş..Özellikle BFG lastikler ve Jant uyumu harika..Beyaz çok sevdiğim bi renk..Hele Siyahla birleşince benim dünyamı oluşturuyo zaten :smiley:

İyi günlerde binersin inşallah..

Cenk

Cenk abi tekrar teşekkürler hafta sonu görüşmek üzere...

mu7y' Alıntı:
Cenk abi Artık fısıltıdan cıktı bağırtıya geçti farkındayım :smiley:

Yeni aracınız hayırlı ugurlu olsun bol çamurlu gunler... engin abinin aracımı aldınız yoksa ?
Bu arada engin usta ve atıye cok cok slmlar....
beyrun abi hadi gel al arabayı artık ya bak cok aliştım ben satın alcam senden yoksa :D
cenk abiyede bomba gibi defender sahibi yaptık güle güle kullanır inş. bizede bigün nasip olcak

atillayasin' Alıntı:
beyrun abi hadi gel al arabayı artık ya bak cok aliştım ben satın alcam senden yoksa :D
cenk abiyede bomba gibi defender sahibi yaptık güle güle kullanır inş. bizede bigün nasip olcak

Atiiiiiiii ;D ;D Kardeşim sende mi burdasın..Herkese selamlar..Cidden bomba gibi oldu benim Abbas ...Bugünde İstanbulun tepelerinde dolaştık..İnşallah lastik işini de hallettik mi çok daha güzel olacak..

nordic1903' Alıntı:
Atiiiiiiii ;D ;D Kardeşim sende mi burdasın..Herkese selamlar..Cidden bomba gibi oldu benim Abbas ...Bugünde İstanbulun tepelerinde dolaştık..İnşallah lastik işini de hallettik mi çok daha güzel olacak..
cenk abicim allah kaza bela vermesin imrendim snn arabaya ;) inş. halledersin abi lastikte taktınmı süper bi makine olur.ha bi halletmişindir umarım su söktüğümüz stecker ve nikalaj işini ;D.yeni fotolarınıda paylas abi görelim aslanı :D

atillayasin' Alıntı:

Aticim gelicem az kaldı... Daha seni askere ugurlayacağız... ;) ;) Cenk hocamın bombasına zaten laf yok 10 numara maşallah allah kaza bela vermesin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri