yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erderd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,001

Etiketler
Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :smiley: (dayı jeep garage)

Allah kolaylık versin garaj bölümünde böyle konular görmek bir cj hastası olarak beni cok mutlu ediyor.Bakalım bizede nasip olur insAllah bir gün :smiley:

ARACIMIZIN SON HALLERİ KISMETSE HAFTAYA ÇIKARIYORUZ

602615_10152285516130484_1115424211_n.jpg

579216_10152270901000484_87394209_n.jpg

535385_10152265792910484_373777493_n.jpg

teşekkür ederim :smiley: lastiklerimizi yan basamaklarımızı on arka tamponlarımızı vs takınca daha hoş olucak inşallah. ctesi de camlarımız takılmış olucak o aşamayıda hafta sonu gidip resmedicem paylaşımlara devam :smiley:

cooper stt 35 12.5 15 aldım. Lastiklerim pendikte oltay otomativ de duruyor 2 ay önce aldım. aracımda maslak atatürk oto sanayide lastikleri oradan oraya taşımak istemedim.

erderd' Alıntı:
YORUMLARINIZI EKSİK ETMEDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :smiley:
ELİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.YAN ÇAMURLUK DODİKLERİNİ NEREDEN TEMİN ETTİNİZ BİR DE FİYATI NE KADAR BİLĞİ VARİRSENİZ SEVİNİRİM BEN DE CJ5 TOPLUYORUM.

dodikleri ustam temin etti dayıjeepgaraj apo usta0543 672 98 81 fiyat bilgisini ondan alabilirsiniz. Bende bilmiyorum çünki :smiley: 450-600 arasında olması lazım sanırım ama net bilgim yok açıkcası

westinghouse umuz takıldı. Direksiyon hidrolik sistemi komple 0 landı. Makaslarımız elden geçirildi. camlarımız takıldı tamponumuz takıldı. Film camlarımız çekildi:smiley: Kalan iç tavan döşemesi, koltuklarımız gelicek, ara konsülümüz gelicek, içinde ufak tefek elektrik işlerimiz yapılıcak, yeni lpg sistemimiz takılıcak, sonrada lastiklerimiz bakalım az kaldı beklemekteyiz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR