Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)
Ben aracı tamamen yeniden yapmak istediğimden dolayı , zaten bunlara bakaccaktık.
Ancak Sizinde ufak tefek testlerle tesbit edebileceğiniz sorunlar var. Mesela Ön iki lastiği kriko ile kaldırın Lastiği sağa sola çevirin ve diferansiyel boşluğuna bakın , bu ön ön ve arka aktarmanın durumu için size yardımcı olur. Şaft boşluğunun kontrolü için aracı lifte kaltırıp bakmalısınız. Ancak aracı kullanırken de bunu anlayabilirsiniz. Normal ( yani Hi kullanımda ) düşük viteslerde birde gaza yüklenince Tak diye dişli ve aktarma vurma sesi geliyorsa, Sırası ile ilk önce Ön arka diferansiyal içi sonra ön arka şaft , sonra Arazi şanzumanı , son olarak Aracın normal şanzumanı kontrol edilmeli.
Ben daha sonra başıma bu vuruntu durumları ile birşey gelmesin diye tamamını elden geçiriyorum. Çünkü bu işlerde paröa ucuz ama işçilik pahalı.
Birde unutmayın Motorun ilk haraketini aldığı ( yani motordan şanzumana oradan da arazi şanzumanına geçişte ) yerdeki ufacık bir boşluk , tekerlekte size gümbürtü gibi geliyor.
Bu arada daha Baskı balata değişecek , üst ve alt debriyaj merkezleri kontrol edilecek, 4 amörtisör değişecek. balatalar değişecek, Motor takozları değişecek.( Range rover ınkilerle) Kısaca araç 3 senedir yattığı için özellikle yürür aksamdaki tüm plastik aksamlar yenileri ile değişiyor.
Daha motor a gelemedik bile , mesela motor 8 -10 saat kapalı kalınca , elle mazot pompalamadan çalışmıyor.