Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,948
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

..

Fotoğraf1266.jpg

Fotoğraf1267.jpg

Etiketler

emrah artarslan' Alıntı:
haluk bey söylemeden edemeyeceğim aracınızın koltuklarınız çok güzel aracın üzerin demiydiler siz mi temin ettiniz

aldığımda üzerindeydi.kendi orjinal koltuklları değil. ama yapan çok güzel yapmış.benden önce bir madenci arkadaş keyf için bu aracı almış ve toplamış.ben toplanmış halde aldığım için fazla bir şey yapmama gerek kalmadı. sadece ön göğüslük ve göstergelerde hareket esnasında gereksiz sesler vardı.onlarıda ben komple söküp hepsini tet tek hallettim,yanmayan ışıklar yeniledim..şimdi arazide giderken bile araçtan tık ses gelmiyor..asfaltta hantal ama araziye girdimi bambaşka bir araca dönüşüyor..keyif budur.bir tanede video koymuştum.dik bir yokuştan iniyordum.panter gibi mübarek...

aracı yükseltmekle ilgili. benim aracım makaslı ve makasları difransiyelin üzerine alarak araç yükseltilebiliyor şimdi sıra bunlarda bu yaz bu uygulamaları bitirmeyi düşünüyorum

emrah artarslan' Alıntı:
aracı yükseltmekle ilgili. benim aracım makaslı ve makasları difransiyelin üzerine alarak araç yükseltilebiliyor şimdi sıra bunlarda bu yaz bu uygulamaları bitirmeyi düşünüyorum

aa,,eyvallah..resimlere bakınca bu araç biraz yükseltme istiyor diye düşünmüştüm..ama senin yapmak istediğin bir hayli uğraş isteyen bir iş..sahibinden sitesinde görmüştüm senin aracın kırmızısı.yükseltme yapılmış ve güzel toplanmıştı.hatrıladığım kadarıyla kitle yükseltmişti ve güzel duruyordu. senin için hayırlısı olsun

sizin yaptiklarinizi bugun farkettim,

butu yazilanlari okudum umarim es gecmemisimdir umarim...kafama takilanlari soracagim eger cevaplanmissa ozurdilerim tekrar sordugum icin.

arabaniz kac model?kac km de?motor yapilmis mi?motor gucu benzinli benzinsiz?eski sahipleri ne amacla kullanmis?

neden soruyorum bunlari.araciniz eski ama sanki hic kullanimamis gibi..performansi harika...

bunu sadece toyota oldugu icin aciklayamayiz :smiley:

biracayipadam' Alıntı:
sizin yaptiklarinizi bugun farkettim,

butu yazilanlari okudum umarim es gecmemisimdir umarim...kafama takilanlari soracagim eger cevaplanmissa ozurdilerim tekrar sordugum icin.

arabaniz kac model?kac km de?motor yapilmis mi?motor gucu benzinli benzinsiz?eski sahipleri ne amacla kullanmis?

neden soruyorum bunlari.araciniz eski ama sanki hic kullanimamis gibi..performansi harika...

bunu sadece toyota oldugu icin aciklayamayiz :smiley:

merhabalar; aracım 1987 model 6 silindir 4000 cc dizel motora sahip , 467 bin km de , 410 binde aldığım kişi tarafından piston gömlek değiştirilmiş , eski sahibi akyazıda ve 10 senedir bu aracı kullanıyor genellikle günlük kullanmış yazları yaylaya çıkmış. aracı aldığımız kişide temiz bakmış malının kıymetini bilen bir kişi benim de ilk göz ağrım olduğundan inşallah kazasız belasız bir 10 sene de bende geçer :smiley:

emrah bey aracınızı en baştan takip ediyorum önceden üye olmadığım için resimleri göremiyordum ama şimdi zevk-i sefa ediyorum sayenizde sağolun varolun allah kaza bela vermesin bendeki toyota tutkusunu tekrar şaha kaldırdınız benim nacizane bir önerim var tabi imkanlar dahilinde difarensiyel oranlarını değiştirip bu aracı 35 inçh'e yükseltin hele birde makasın üstüne aldınızmı araç resmen şahlanacak tekrar tekrar allah nazarlardan saklasın diyorum başkada birşey demiyorum emeğinize sağlık birde sorum olacak ölçme imkanınız oldu ise yakıt sarfiyatını öğrenebilirmiyiz.sağlıcakla kalın bol çamurlu günler

MOBİDİK' Alıntı:
aa,,eyvallah..resimlere bakınca bu araç biraz yükseltme istiyor diye düşünmüştüm..ama senin yapmak istediğin bir hayli uğraş isteyen bir iş..sahibinden sitesinde görmüştüm senin aracın kırmızısı.yükseltme yapılmış ve güzel toplanmıştı.hatrıladığım kadarıyla kitle yükseltmişti ve güzel duruyordu. senin için hayırlısı olsun

Yok hocam o aracda sadece makaslar yer degişmişti. En mantikli ve en uygunu o ondan sonra başka bir adim daha var. Dingili bir metre salarsiniz artik aşagi...

Emrah kardeş kolay gelsin bu arada makine güzel altinda eskisin.

SOA ile alakalı Umut Çelikel'in bilgisine başvurun.Bahzedilen kırmızı aracı yapan,eski sahibi ve benim kuzen olur. Konunun anlatıldığı bir başlık olacaktı diye hatırlıyorum.

sugur42' Alıntı:
emrah bey aracınızı en baştan takip ediyorum önceden üye olmadığım için resimleri göremiyordum ama şimdi zevk-i sefa ediyorum sayenizde sağolun varolun allah kaza bela vermesin bendeki toyota tutkusunu tekrar şaha kaldırdınız benim nacizane bir önerim var tabi imkanlar dahilinde difarensiyel oranlarını değiştirip bu aracı 35 inçh'e yükseltin hele birde makasın üstüne aldınızmı araç resmen şahlanacak tekrar tekrar allah nazarlardan saklasın diyorum başkada birşey demiyorum emeğinize sağlık birde sorum olacak ölçme imkanınız oldu ise yakıt sarfiyatını öğrenebilirmiyiz.sağlıcakla kalın bol çamurlu günler

çok teşekkürler benim ilk off road yapabileceğim aracım hj 60 oldu ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum beni fazlasıyla tatmin ediyor. aracı aldıktan sonra siz bilgili ve değerli abilerim arkadaşlarım sayesinde nelerin doğru yapılabileceğini öğreniyorum şimdi araca sizinde söylediğiniz gibi difransiyel oranı, soa ve yavuz-çelikel abiden aldığım bilgilerle headers işlemleri yapılacak bunlar için şu okulum finallerim biter bitmez ankara ya götürücem aracı ilk işim de umut çelikel abimizin yanına gitmek olucak rahatsız etmezsek umarım :smiley:

aracımla en son boluya boloff la birlikte bir etkinliğe katılmak için gittim ortalama hızım 100-110 km yakıt sarfiyatımda 450 krs olarak hesapladık

RedlinE' Alıntı:
Yok hocam o aracda sadece makaslar yer degişmişti. En mantikli ve en uygunu o ondan sonra başka bir adim daha var. Dingili bir metre salarsiniz artik aşagi...

Emrah kardeş kolay gelsin bu arada makine güzel altinda eskisin.

Mücahit abi teşekkürler inşallah söylediğiniz gibi olur :smiley: sizin arabanızın hayranlarındanım bu arada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR