emrah artarslan
Jeep Willys 1946
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.
..
..
emrah artarslan' Alıntı:haluk bey söylemeden edemeyeceğim aracınızın koltuklarınız çok güzel aracın üzerin demiydiler siz mi temin ettiniz
emrah artarslan' Alıntı:KİLİT ve SOA nın gerekli olduğu anlar![]()
emrah artarslan' Alıntı:aracı yükseltmekle ilgili. benim aracım makaslı ve makasları difransiyelin üzerine alarak araç yükseltilebiliyor şimdi sıra bunlarda bu yaz bu uygulamaları bitirmeyi düşünüyorum
Buraya benimkini de sokmak lazımemrah artarslan' Alıntı:KİLİT ve SOA nın gerekli olduğu anlar![]()
mergen' Alıntı:Buraya benimkini de sokmak lazım![]()
biracayipadam' Alıntı:sizin yaptiklarinizi bugun farkettim,
butu yazilanlari okudum umarim es gecmemisimdir umarim...kafama takilanlari soracagim eger cevaplanmissa ozurdilerim tekrar sordugum icin.
arabaniz kac model?kac km de?motor yapilmis mi?motor gucu benzinli benzinsiz?eski sahipleri ne amacla kullanmis?
neden soruyorum bunlari.araciniz eski ama sanki hic kullanimamis gibi..performansi harika...
bunu sadece toyota oldugu icin aciklayamayiz![]()
MOBİDİK' Alıntı:aa,,eyvallah..resimlere bakınca bu araç biraz yükseltme istiyor diye düşünmüştüm..ama senin yapmak istediğin bir hayli uğraş isteyen bir iş..sahibinden sitesinde görmüştüm senin aracın kırmızısı.yükseltme yapılmış ve güzel toplanmıştı.hatrıladığım kadarıyla kitle yükseltmişti ve güzel duruyordu. senin için hayırlısı olsun
sugur42' Alıntı:emrah bey aracınızı en baştan takip ediyorum önceden üye olmadığım için resimleri göremiyordum ama şimdi zevk-i sefa ediyorum sayenizde sağolun varolun allah kaza bela vermesin bendeki toyota tutkusunu tekrar şaha kaldırdınız benim nacizane bir önerim var tabi imkanlar dahilinde difarensiyel oranlarını değiştirip bu aracı 35 inçh'e yükseltin hele birde makasın üstüne aldınızmı araç resmen şahlanacak tekrar tekrar allah nazarlardan saklasın diyorum başkada birşey demiyorum emeğinize sağlık birde sorum olacak ölçme imkanınız oldu ise yakıt sarfiyatını öğrenebilirmiyiz.sağlıcakla kalın bol çamurlu günler
RedlinE' Alıntı:Yok hocam o aracda sadece makaslar yer degişmişti. En mantikli ve en uygunu o ondan sonra başka bir adim daha var. Dingili bir metre salarsiniz artik aşagi...
Emrah kardeş kolay gelsin bu arada makine güzel altinda eskisin.