Yeni Cj 8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakusby Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,637

karakusby

Yeni Üye
Merhaba kenan ben, mersinde yaşıyorum, epeydir bu siteyi takip ediyorum fakat yeni bir 1983 model cj 8aracım oldu, mersinde iyi bir boyacı ve cj ustasına ihtiyacım var, (uzun farları nerden yanıyor bu arabanın:smiley:?)

IMAG0129_1.jpg

Etiketler
Ynt: Yeni Cj 8

Hayırlı olsun. Daha uzunların yerini bilmiyorsanız öğreneceğiniz çok şey var demektir..(, Debriyaj pedalının altında ki butona ayağınızla basarak kullanabilirsiniz.

Hayırlı olsun :smiley: Mersinde iyi bir usta var mı bilmiyorum. Fakat MErsindeki arkadaşlarımın 2-3'ü Kayseri'ye getiriyorlar CJ'Lerini bakıma.

Öncelikle jeep niz hayırlı olsun :smiley: guzel fiyat araştırması yapmadan işe başlamanı önermem. Kazasiz belasiz kullanın :smiley:

tarsusda da gayet iyi ustalar var lazım olursa arasınız veririm numaralarını size

Az once cok guldum ben yeni cj ciyim gercekten uzun farlar debriyaj pedalinin altindanmi yaniyor? Sakami gercekmi ?

gerçek debriyaj pedalının oturduğun zaman sol tarafında kalır :smiley: farlar yanınca uzun kısa ordan ayarlanır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri