yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremakar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,706

keremakar

Yeni Üye
iki gün önce cj6 aldım ama lastik ve jantları çok kötü ben tabi bulabilirsem yardımlarınızla...
bunlar askeriyede kullanılırken takılı olan kara jant dediğimiz orjinal jantlarından arıyorum yardımlarınızı bekliyorum...

41062_418326768518_520053518_4846815_5440023_n.jpg

Etiketler
Ynt: yeni cj ciye orjinal cj jantı lütfen yardım eski jantları olan yardım

gördöğünüz gibi lastik ve jantları çok kötü...

bende sizin cjye göre 10numara lastik jant var biri siyah ofsetli lastiklerle beraber diğeride krom jant lastiksiz ikiside aksesuar ve yedek parça bölümünde ilanı var bakarsanız sevinirim ayrıca sizin araç orduda herhalde bende giresundayım..

evet araç ordudaydı ama artık bayburtta :smiley:)

selam .. sizin araca cj janti olmaz!! cunku:aracin yurur kismi 100 dodge differansiyeli, 5 bijon olmasina ragmen gobekler tutmaz:(

benım aracıma 5 bıjon 120 lık 15 ınc jant olmaz mı?

sizin arac,, yanlis anlamayin,, toplama bilgisayar gibi, bende ilgilenmistim zamaninda o aracla model 50 li yillara ait motor cj5 motoru sanzuma 3 ileri diffler 10 dodge,,ve cjjanti ve 100 dodge janti 15 olmasina ragmen gobekleri uymuyor,, benim tecrubemle yaziyorum size isteseniz denemek size kalmis
saygilar

ben uyuyor diye biliyorum aynı olması lazım bijon araları bizim çevrede dodgeye cj jantı takanlar var..

konuyu şimdi gördüm arkadaşımız haklı muhtemelen alt tarafı doç büyük ihtimal hatta varsa motor ve iç remi varsa ve eklerseniz farklı bilgilerde verebiliriz

işte mahrumiyette olmanın sıkıntısı bunlar ben bayburttayım lastıkcıye buna jant alacagım ozellıklerı ne dıyorum lastıkcıye adam bes bıjon olur dıyor.. 5*120 olurmu dıyorum.... adam 120 bıjon aralıgını bıjon aralıgının ne oldugunu ben lastıkcıye anlatıyorum:smiley:)) bılmıyor... sagolsun gıresunda harsıt otonun sahıbı arkadas yarın arastırıp ogrenecek haber verecek jant konusunda:(((

çözemezlerse orda jant işini haber et bana bakıp söylerim kaç para olduğunu sana

abı cok saol tahmını pazartesı jantlar elıme gecer gecınce bakar sana haber verırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR