Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,795

Etiketler
Ynt: Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45

Bunu yazdığımda 12 kişi land konusunu okuyordu. Benim landle lundla işim olmaz, top gear programını seviyorum. Disconnnun sempatik testini haber verip kıyak geçiyim dedim, sadece bi kişii okumuş...
İşim olmaz bidaha. daha da davosa gelmem :smiley:

Bu konuyu modaratörler lütfen silsin. Silinene kadarda okuyan okur, mesajı alan alır. almayanında canı sağ olsun. dedim ya, benim işim olmaz :smiley:
Eyvallah.....

Selamlar,
haber verdiginiz icin tesekkurler, zira mesaj gelince seyrettim.. Ama siteye girmedigim icin "okuyan" sayisini eksik goruyorsunuz.. iyi gunler, reha

Alfonse,
baslık zaten yeterince adresi belli ediyordu. linke tıklamadan, ben de tv kumandasına sarıldım. Malum kısa programlar oluyor.

selamlar; sen iyilik yap denize at halik bilmese malik bilir.
tesekkurler kardesim...

Ben sizin yazdıklarınızın hepsini tahmin ediyordum, zarf attım :smiley:
Şaka....
Bir iki kişiye yakalattığıma o kadar sevindim ki....
Ben o programı çok seviyorum....
İnternette de var, çok sempatikler ve formatları inanılmaz samimi. Bu üç adam İngilterede çok meşhurlarmış, fakat asla kasılmıyorlar, bilgi ve tecrübeleride çok iyi, sürüş tekniklerine kadar kuvvetliler.... Bizim mekanik sporlarla, modifiyeyle ilgili programlara bakıyorumda, Mehmet Ali Erbil' le 50 sarışın bile daha iyi.... :smiley:

Neyse; nette, you tube' da, google' da araştırın. tank range rover sport top gear yazın. Bi bölümde RR Sport için zor sayılacak bi arazide bu RR' yi ingiliz tankla kıyasladılar. Çok keyifli, kaçırmayın......
Ben Otoban, Türkbükü, Nişantaşı, Arjantin caddesinden başka yere gidemez zannediyordum onu. Çok başarılı....

Top Gear' ın X6 arazi testi yapmalarını bekliyorum. Gezenbilirin başından kalkamıyorum ki. Zil çalıyor, kucağımda wi-fi lab-top' la kapı açıyorum. Bi gün düşürücem elimden. Bunların boyundan askılıları var mı? :smiley: Affedersiniz, benim hollywood' da gazete dergi okuma alışkanlığım yok çoğu insan gibi. Gazetede elimden düşmez halbuki. Rest Room' a gazete götürmeyen adam, lap-top şarjı bitiriyor içerde. İki saat on-line olmayım, ellerim titriyor, yoksunluğa giriyorum :smiley: ( Töbe töbe... Şeytan kulağına kurşun... Tak tak tak.....3 kere..... :smiley: )
Belkide yapılmıştır X6 testi, bilmiyorum. Gezenbiliri kapatıp goggle' a gidemem şimdi. Belki mesaj/cevap gelir.... :smiley:
Bi dergide okuduğum kadarıyla, X6, arazideki testlerde asfalt lastikleri ile bile neredeyse safkan 4*4 lerle aynı gidiyor. Teknoloji ve Elektronik kotarıyor işi.....
İyi günler....
Sağlıcakla.........................

Sayın Alfonse Bey,
Ne yazdıklarınızdan ne de niye bu gruba niye mesaj attıgınızı anlayamadım.. :smiley: Kusuruma bakmayın..

semuca' Alıntı:
Sayın Alfonse Bey,
Ne yazdıklarınızdan ne de niye bu gruba niye mesaj attıgınızı anlayamadım.. :smiley: Kusuruma bakmayın..
Kusura bakılacak bişey olmadığı için, peşin özrünüz kabul olmadı. Naziksiniz, ama o kadar.
Anlaşılması zor yada önemli bişey yok. Anlayan anladı.... Çok bişey kaçırmadınız.....
Fuzili çene yaptığımı düşünün, rahatlayacaksınız........
Gruplara mesaj attığımızda/atacağımızda, gayemizi ve sebebini bildirmemiz gereken linki verirseniz sevinirim... Ben aradım siteyi, böyle bi merci yada başlık bulamadım....
Sağlıcakla....

Alfonse' Alıntı:
Kusura bakılacak bişey olmadığı için, peşin özrünüz kabul olmadı. Naziksiniz, ama o kadar.
Anlaşılması zor yada önemli bişey yok. Anlayan anladı.... Çok bişey kaçırmadınız.....
Fuzili çene yaptığımı düşünün, rahatlayacaksınız........
Gruplara mesaj attığımızda/atacağımızda, gayemizi ve sebebini bildirmemiz gereken linki verirseniz sevinirim... Ben aradım siteyi, böyle bi merci yada başlık bulamadım....
Sağlıcakla....
Alfonse'e tamamen katılıyorum. Gayeler ve Sebeplerin Bildirilmesi başlığı açılsın ve bazı kullanıcılar yönetmeliği sindire sindire okusun amaçsız ve sebepsiz tüm mesajlar forumdan silinsin. Hatta kişilerin genel mesajları yönetmeliğe uymuyor ise üyeliği iptal edilsin. Bizler de huzura erelim :D

Top Gear zaten tartısılmaz bır programdır.... Gec gordugum ıcın yetısemedım nese netten bulurum artık tesekkurler.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR