Yeni Evlat.. 2005 Wj 2.7 Crd..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engyzc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,746

Etiketler
enjektör
Hayırlı uğurlu olsun.

Sent from my SM-E700F using Tapatalk

Sağ olun. Bu arada bugün birşeyi fark ettim. Yeni oldu. Kronik arızalardan enjektör konusu. Motor yağ kapağının oradan rölantide tıs tıs ses geliyor hava üflüyor. Bir miktar da kirlenme ve duman var. Enjektör problemi olsa gerek. Değişir mi tamir mi olur. Bosch servis çözer mi

Ekli dosyayı görüntüle 65543

Hayırlı olsun.Bende 2003 modeli vardı tıs tıss sesi enjektör pullarından yapıyordu s.5.Enjektör değilse 50-100Tl arası.5.enjektörse sökmesi zor olduğuiçin 500-750Tl arasında masraf ile halledilebiliyordu(motor kulaklarınından motoru hafifce indirip yapıyorlardı galiba)

Evet 5. Enjektör bakımı zor. Ama tahminimce 3 veya 4 sorunlu. Bakıp göreceğiz. Şansım varsa 5. değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun. Sağlıkla, keyifle binin...

3. dür sorunlu olan. 3 ten akan mazot 4’ü ve 5’i de pisletebiliyor. Puldandır. Maksimum 150tl ye halleder enjektörcü.

Sorunun kaynağını gözünüzşe görmek isteyin her zaman. Usta gördüğünü size de göstersin.

Ben de öyle tahmin ediyorum. 3. enjektör. Çünkü hemen yağ depo kapağının yanında. Hatta havanın çıkışınıgözümle görebiliyorum. Ses ve hava da oradan geliyor. 5. enjektör daha iç tarafta olduğundan sorun onda olsaydı o hava çıkışını hissetmezdim. Çünkü kaporta altında kaldığı için hava çıkışını kaporta engelleyip hissedilmezdi. Ben yine de kendimi en kötüsüne hazırlayayım =)

ben anlamak için araç çalışırken çok hafif su döküyordum(yarım çay bardağı) hangi enjektör belli oluyordu

Evet mantıklı.. =) Ama gece fark ettiğim için plastik muhafaza plakasını çıkaramadım. Ondan hangisi olduğundan emin değilim.

hava çıkan yerde elbet bir boşluk vardır, bence su dökmek pek de sağlıklı değil..
hayırlı olsun, umarım sorununuzu çözersiniz.