Merhabalar,
Yapılan birşeyler varsa mutlaka eskisinden daha iyidirki arkadaşlarımız uğraşıp yapmışlar.
Hepsinin emeklerine sağlık diyorum, sağolsunlar varolsunlar ve bizlere daha yenilikler sunmaya devam etsinler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Ben de yeni ilan panosunu beğenmeyenlerdenim. Eskisinde vakit geçirmek bile zevkliydi, şimdi o kadar ilan var 1 tane yorum yapılmış. Benim anlayamadığım birşeyler de olabilir ama olmamış bence. Herşeye rağmen emek ve iyi niyet var, dozlu eleştirmek lazım.
Şu eski sistemi tekrar aktif hale getirsek? insanlar ilanların altında daha rahat yorum yapıp almak isteyen kişileri bağımsız olarak bilinçlendiriyorlardı.
bence
''Eski,eski olduğu için değil,faydasız olduğu için atılır.Yeni,yeni olduğu için değil,faydalı olduğu zaman alınır. M.Akif''
Yönetimi özverili çalışmalarından dolayı kutlarım . Yanlış yapılan uygulamalarda ayak diretmek yerine ; bazen eskinin de iyi olabileceğini görerek geri dönüş yapabilecek erdemlerinden ve aynı zamanda bizlerin de görüşlerini ön planda tuttuklarını gösterdiklerinden dolayı da , ayrıca kutlarım...
Saygılarımla...