Hayılrı olsun en kısa zamanda tamamlayıp keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.....
Araç iç yerleşimi Atilla Bey'in araçlarından ( YAK-TAHTAKUŞ) biri gibi mi olacak? Mobilyalar da sunalam mı kullanacaksınız? üst ranza tavan ve iki ranza arası mesafeyi kaç cm düşünüyorsunuz? Ne çok soru sordum.......
Kalın sağlıcakla
Hayılrı olsun en kısa zamanda tamamlayıp keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.....
Araç iç yerleşimi Atilla Bey'in araçlarından ( YAK-TAHTAKUŞ) biri gibi mi olacak? Mobilyalar da sunalam mı kullanacaksınız? üst ranza tavan ve iki ranza arası mesafeyi kaç cm düşünüyorsunuz? Ne çok soru sordum.......
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey evet yak ile aynı olacak mobilyalar su kontrası üzeri mebran kaplama ,iç taraflar astar kaplama olarak basıldı mobilyaların montajları yarın,üst ranza arası 60 cm yaklaşık bir insan oturacak şekilde olacak.
Bugün aracımın mobilyalarını baskıdan aldım ve yarın montaj yapmaya başlıyorum. dış duş kullanıldıktan sonra içinde kalan su karavanın içine su gitmesin diye küçük bir aparat yaptık ve altını delerek hortum taktık ve suyu dışarıya ulaştırdık.