KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili Levent özellikle arabanın koltuklarına elimi sürmedimki 2+1 ruhsat çıksın diye ya bizlerle dalga geçiyorlar yada yıldırma politikası başka ne olabilirki.
daha yeni Gökhan'ın karavanı 1+1 idi trafik tescil hayır demiş 2+1 olacak ruhsat öyle çıktı,
bir yanlışlık var ama bakalım altından ne çıkacak, TSE neye göre 1+1 diyor araç 2+1 normalide bu
bu nasıl mantık anlaşılır değil karavanın varsa çocuk yapmayacaksın, bir aile minumum 3 kişiden oluşur, araç karavan olunca 4 kişilik ruhsat vermesi gerekiyornormal olarak, tatile çıkarken çocukları TSE'ye bırakacağız artık
Bugün sabah 8.30 da esenyurt TÜV e gittim randevum 12.30 da idi sabah erkenden şansımı denedim ve yaklaşık olarak 20. sıraya girdim tabiki karavan diye herkeste bir merak ( tüv çalışanlarında ) karavanı içeriye aldılar her çalışanda karavan onaylama yetkisi olmadığından 3 kişi degişti sonunda yetkisi olan kişi geldi benide içeri çağırdılar bir iki soru ( meraklandıkları sorular ) sordular ve 30 dakikada panelvan olarak giren araç karavan olarak cıktı. Trafik tescilden yarı sabah için randevu aldım , kısmet olursa ruhsat işinide hallederim. Tüv den aldığım net bilgi karavan dönüşümünde ek 1 belgesi mutlak suretle doldurulması gerekiyor. bazı arkadaşlar ek 1 belgesi doldurulmayacak dediler ama gidecek arkadaşlar mutlakla ek 1 doldursunlar.
Turan,Hayırlı olsun.Kazasız, sağlıklı geziler dilerim.
Ruhsat da her halde 1+1 oldu.
İki döner koltuk ve de oturma grubu emniyet kemerli değil.
Bu şartlarla 1+2 zaten alamazsınız.