Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,188
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Turan YUCEL' Alıntı:
Seyfettin ağabey temennimiz hep daha iyi olması işllah dediğin gibi olur.

Selamlar.
Sevgili Turan bütün aksilikler senin projeyi bulmuş.Oysa benim projeyi 2+1 olarak onayladılar.

"Yeni yaptıgım karavanı 2 +1 kişilik olsun diye proje çizdirdim ,ama malesef dendi yeni proje çizildi 1+1 oldun. "

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98586.70#ixzz2mRAuwF8Y

Seyfettin ağabey gerekçe yeni yasa gereği karavanlar 1+1 olacak dendi, kesinlikle 2+1 olamayacak kelimesi TSE den söylenmiş.

Devlete karşı boynumuz kıldan ince cümlesi yetersiz kalıyor bu durumda.

Selamlar.

buralpdi' Alıntı:
ilginç,
projeyi çizdirirken önler tekli koltukmuydu Turan
Sevgili Levent özellikle arabanın koltuklarına elimi sürmedimki 2+1 ruhsat çıksın diye ya bizlerle dalga geçiyorlar yada yıldırma politikası başka ne olabilirki.

selamlar.

daha yeni Gökhan'ın karavanı 1+1 idi trafik tescil hayır demiş 2+1 olacak ruhsat öyle çıktı,
bir yanlışlık var ama bakalım altından ne çıkacak, TSE neye göre 1+1 diyor araç 2+1 normalide bu

bu nasıl mantık anlaşılır değil karavanın varsa çocuk yapmayacaksın, bir aile minumum 3 kişiden oluşur, araç karavan olunca 4 kişilik ruhsat vermesi gerekiyornormal olarak, tatile çıkarken çocukları TSE'ye bırakacağız artık

TÜV uygulaması, okudukca kafam karışıyor,
T.C Milli Eğitim Bakanlığının geçmişten bu güne bir türlü yerine oturtamadığı, eğitim sistemine benziyor.

Bugün sabah 8.30 da esenyurt TÜV e gittim randevum 12.30 da idi sabah erkenden şansımı denedim ve yaklaşık olarak 20. sıraya girdim tabiki karavan diye herkeste bir merak ( tüv çalışanlarında ) karavanı içeriye aldılar her çalışanda karavan onaylama yetkisi olmadığından 3 kişi degişti sonunda yetkisi olan kişi geldi benide içeri çağırdılar bir iki soru ( meraklandıkları sorular ) sordular ve 30 dakikada panelvan olarak giren araç karavan olarak cıktı. Trafik tescilden yarı sabah için randevu aldım , kısmet olursa ruhsat işinide hallederim. Tüv den aldığım net bilgi karavan dönüşümünde ek 1 belgesi mutlak suretle doldurulması gerekiyor. bazı arkadaşlar ek 1 belgesi doldurulmayacak dediler ama gidecek arkadaşlar mutlakla ek 1 doldursunlar.

Selamlar.

Geçmiş olsun..

UfukU' Alıntı:
Haydi hayırlısı Turan abi, geçmiş olsun Evet Ek1 formu isteniyor, 1-2 ay önce ben de doldurmuştum.
Ufuk teşekkür ederim. Sen ne yaptın bir haber çıkmadı senden merak ettim .

Hayırlı olsun oldukça şık gözüküyor....

Turan bey hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.İçini artık haftaya maltepede görürüz inşallah.
slm.
ersin

Hayırlı ugurlu olsun
Nice gezilere . Güle-güle kullanın.