<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mystic" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mystic' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Cengiz Bey karavanınız hayırlı olsun <br />
<br />
5.25 m karavan seciminizde istanbul tarafına gitmisken Adapazarında Erba'nın yeni kampanyalı modelini de inceleyebildiniz mi ? <br />
fiyatının çok uygun olması nedeniyle tercih edilebilir mi ? Siz karavan almadan önce mutlaka araştırmış yada görmüşsünüzdür <br />
<br />
düşüncelerinizi ve araştırmalarınızı paylasmanız mümkünse bizlerede karavan secimi konusunda yardımcı olacaktir <br />
<br />
Selamlar <br />
Mustafa&Mystic
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Mustafa bey merhaba Erbanın bahsettiğiniz modelini arkadaşım mayıs ayında satın aldı ve yakından inceleme fırsatı buldum fiyat olarak çok iyi ikinci el fiyatına yeni karavan veriyorlar ama standart ve seri üretim oluşundan dolayı sanki iç malzeme kalitesi biraz düşük kalmış gibi,ama sakın yanlış anlamayın firmayı kötüleme gibi bir düşüncem yok Erba nın daha önceden ürettiği işçiliği ve malzemesi kaliteli karavanlarınıda gördüm herhalde fiyat bu seviyede olduğu için böyle ama eski bir karavan alacağınıza Erbayı almak daha akıllıca olur .Birde Erba da bazı eksiklikler gördüm 1.Frene bağlı emniyet teli bulunmuyor 2.Banyo havalandırması konulmamıştı 3.Buzdolabının altan havalandırması mevcut fakat sıcak havanın çıkacağı üst tarafa havalandırma ızgaraları konulmamış 4.Karavan frenleme yaptığı zaman balataları eski konumuna getiren yay çok yumuşak kullanılmış balatalar bırakmıyordu biz sert yay takarak sorunu çözdük 5. şase etiketinde karavanın kilosu yazmıyor bu bende soru işareti bıraktı.ayrıca arkadaşın su deposu çatlak çıktı .Eğersiz bu karavanı alacağınız zaman bu noktalara dikkat edin .<br />
<br />
Başta belirttiğim gibi benim bu karavanı tercih etme sebebim 5 kişilik olması 525 boyundaki karavanlar standartta 4kişi kapasiteli 5 kişiye çıkınca boyutlar büyüyor buda bizim hareketimizi kısıtlamış oluyor .</div>