YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunt71er Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,253

hunt71er

Yeni Üye
Yer
istanbul
Aracımda uzun zamandır bir sıkıntı vardı ve bugün şanzıman beyninin arızalı olduğunu öğrendim.Yenisi 2000-2500 tl civarındaymış.Çıkma bulabilirsem almayı düşünüyorum.İlgilenenlere teşekkürler. Suat 5358680292 numaradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Ynt: YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ

teşekkür ederim iş yerim zaten istinyede yarın irtibata geçerim

oğuz bey teşekkür ederim biraz masraflı oldu ama içime sinen bir yerde aracımı bugün teslim aldım.

>>tamirinede yarı parasını alır..o da başka.. ;) :smiley: ufaktan çıtlatmıştım.

>> adam gibi adam + adam gibide usta olma özelliği vardır..

>> tek kusuru yaptığı işin hakkını alır.. ;D ;D..kimi si el emegine + bilğiye para vermeyi sevmez.. ;)

doğru adres ve dogru adamı işaret ettim.işiniz görüldü ise ne mutlu bana.. :smiley:

az masraf edeceginiz yerlere daha sık sayıda gidip + başa dert alaçaktınız.. :smiley:

abı form ıbo deyınce ıkıkere dusuneceksın helal olsun ferrare servısının yapamadıgı ferrarıyı alıp elekronık arızasını yapıp suan kullanmaktalar aynı sekıl yenıbır porhs cayenne almıslar on tesısat tamamen yanık canı sıkıldıkca onuda yapıyor

evet gördüm o aracı.Benim araç şu an için maalesef olamadı.Fakat ibrahim bey isveçten şanzıman beynini getirtiyor sağolsun.inşallah yeni beyin takıldığında bir daha sorun yaşamam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri