Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BRAVEHEART Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,238

BRAVEHEART

Kamp III
Merhaba,
Buradaki yetkili servisi tebrik etmek lazım. 3 aydır 5-Kapılı yeni kasa grand vitara için bir paspas seti getirtemediler. ACABA 2007 model 5 kapılı grand vitara için,
yerine tam oturan, dışa taşmayan veya küçük kalmayan
1- kauçuk paspas
2- bagaj paspası veya havuzu
3- Arka farın (3 bölümden alt ikisini DEĞİL) TAMAMINI çevreleyen, aşağıdaki linktekinden KROM ÇERÇEVE
http://www.eliftuning.com/resim_goster.php?pid=8940&title=
nereden bulup alabilirim. Telefon numaralarını da biliyorsanız çok makbule geçer.

Grand vitarada, üzerinde megan yazan o biçimsiz paspasları kullanmaktan utanır oldum.

Etiketler
Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN?

HAYRET! "Benden başka birkaç üyemizin daha yeni kasa 5-kapılı GV'sı vardır ve elbet bir yerden kauçuk paspas bulup almışlarıdır" diyordum ama yanılmışım.

var ama, nedense heryerde pahalı..
bagaj için paspas çok pahalı gelmişti. kipada kauçuk kesme yerlri olan paspas gördüm 44 tl'ye aldım.paspası bütün olarak bagaja koyarak kesme yaerlerinden kstim. cuk oturdu,süper olduu. stop lambaları için krom kaplı olanları taktırmak(tabiki zevk işi ama) suzukimizi biraz ucuz gösteriyor.siyah olursa daha iyi olur gibi geliyor.

http://www.jeepandcar.com/urunler.php?lang=tr&model_id=59&kategori_id=15&ana_id=undefined&ilk=0

Cevabınız için teşekkürler Darkmajesty. Bulamazsam en sonunda ben de universal bir paspas seti ve bagaj havuzu/paspası alıp oturacağı yere göre keserek kullancağım. SUZUKİ web sitesinden kauçuk paspas seti için mesaj yazmıştım. Gelen cevabı aynen kopyalıyorum:
"SAHİBİ OLDUĞUNUZ SUZUKI GRAND VİTARA 5 KAPI DİZEL ARACA AİT PLASTİK PASPASIN PARÇA NUMARASI 990E0-65J34 DIR .
BU PARÇANIN FİYATI 78,41 + KDV TLDİR.
BU PASPASI SUZUKI YETKİLİ SERVİSİNE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
PARÇA STOKLARDA BULUNMAMASI HALINDE TEMİN SÜRESİ YAKLAŞIK 15-20 GÜNDÜR."

Yani yeni kasa Grand Vitara için paspas seti yaklaşık 100TL. En iyisi 40-50YTL'ye universal paspas almak galiba.

Stop lambaları için KROM çerçevelere gelirsek, aslında bunu stoplardan biri hasarlı olduğu için istiyorum. Hasarlı olan kısmı kapatır düşüncesiyle. Krom DEĞİL DE siyah olanını ise sadece SUZUKİ web sitesinde gördüm. Evet, siyah olan da şık duruyor ama kimbilir fiyatı ne kadardır? Hangisi olursa olsun 50TL ve altında bulursam almayı düşünüyorum. İlk mesajımda linkini verdiğim KROM olanlar kargo HARİÇ 90TL. İnce bir plastik parçasına da sırf görüntü olsun diye bu kadar para vermek mantıksız geliyor.

Ben hiçbir paspas marka ve modelini aracımın arkası için uygun göremediğimden ve bulamadığımdan,kalıbını çıkartıp tüm kıvrımları ve koltuk altlarını örtecek şekilde(koltuk altları hava çıkışlarına dikkat ederek) parlak kaliteli aluminyum benzeri olanlarla komple yaptırdım (piyasada çok kalite renk ve çeşitleri mevcut) çok güzel oldu ve hem de ekonomik,çok da rahat ve kolay temizleniyor...önler kauçuk yaptım ve topuk değen ve erken aşınan kısımlarına,yaklaşık 2 karışlık bölgeye,takviye olarak ince kauçuk paspasları keserek yapıştırdım(önceki arabamdan kalan ve hep önlerin aşındığı için değiştirdiğimde arkaların yeni kalanları arasından) hem değerlenmiş oldu hem de kafama uygun,sağlam,kullanışlı..yıkamacılar zaten gördüklerinde bayılıyor .....
Bagajdakine de Golf aracımın bagaj korumasını koydum,hemen hemen ölçüler aynı imiş ,bu da iyi olmuştu,zaten ilk zamanlar arayıp da hiçbiryerde bulamamıştım,hem daha iyi oldu para ödememiş oldum..
Krom çerçeveye gelirsek,hiç hoşuma gitmediği için düşünmedim bile,tabi bunlar zevk meselesi saygı duyarım.

Kauçuk paspas konusunu aynı araç sahibi ve şu anda İstanbul'da bulunan değerli arkadaşım ksd'ye havale etmiş bulunmaktayım. İstanbul'da 50-60TL'ye tam uyumlu, kesme-biçme gerektirMEyen bir kauçuk paspas seti ve bagaj havuzu bulabilirse hem kendine hem de bana alacak, sağolsun.

Ben bire bir örtüşecek bir takım olabileceğini sanmıyorum,en azından kenarlar veya arka orta yükseltiyi tam örtebileceğini ,birkaç cm aralık kalsa bile oradan kum,çer çöp,vs girer ve rahatsızlık verir,bilemiyorum bu algı ve daha çok pirmpiriklik meselesi beni rahatsız eden bu durum başkasını etmiyebilir.Aldığınız zaman değerlendirdikten sonra memnun olursanız(benim için yan plastik kısımlara kadar tam kapatması,ön alt koltuk havalandırmaların altına girecek ölçüde olması önemli) ,nereden temin ettiğinizi bildirebilirseniz ,alternatif olarak bizlerin de bilgi dahilinde olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler