<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz</b><br />
<br />
EVEEET, nihayet uygun ölçütlerde kıstılı jant model ve renk seçenekleri arasında, Salı sabahı internete bakınırken,<br />
BELKİ biraz da şans eseri karşıma çıkan bir satış sitesinden, hem istediğim modeli, hem tercih ettiğim renkte<br />
hem de buradaki bayinin verdiği fiyattan %25 daha ucuza aldım. Dün kargoya verildi, şu anda Grand Vitara'mın bagajında.<br />
<br />
http://www.lastikjantdunyasi.com/Kormetal-Jant-KM-246-HB-5X114-ET40,PR-1351.html<br />
<br />
Jantlar elime geçtiği için, iş çıkışı BF Goodrich bayiine giderek, ellerinde mevcut olmadığından, <br />
4 adet 225/70R 16 T/A All Terrain lastikleri sipariş verdim. Cumartesi ulaşmaz ise Pazartesi yeni jantlara takılacak İNŞALLAH.<br />
<br />
ASLINDA 235 tabanlı 70R 16 almayı düşünüyordum AMA tlfla sipariş verdikleri yer 10 gün sonra stoklara gireceğini söylediğinden<br />
ve G.V'mın kullanım klavuzunda 16" jant ile 225/70R 16 lastikler önerildiğinden, önerilenin dışına çıkmamış oldum.<br />
<br />
Hadi hayırlısı İNŞALLAH, beni yormadan, üzmeden BF Goodrich T/A lastiklerim de gelir,<br />
ve İNŞALLAH lastikler jantlara, jantlar da araca sorunsuz, uğraştırmadan takılır.<br />
<br />
NOT: Jantlar hakkında çap ölçüsü dışında hiçbirşey bilmiyorken, bıkmadan, aydınlatıcı bilgilerle beni cevaplayan<br />
Sayın Oğuz Hekimoğlu'na çok teşekkür ederim. Aracıma uyumlu jant ölçütünü de ilk bildiren kendisi olmuştu. SAĞOLSUN !</div>