<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="tunali" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
tunali' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<span style="color: orange"><b>PIRELLI Scorpion ATR</b></span> var fakat hangi pirelliyi arasam ellerinde yok (ankara) bi tanesi fabrikayi aradi ordada yok!?<br />
Senin dedigin <span style="color: orange"><b>Scorpion Ice and Snow</b></span> var genelde o da bildigimiz kislik lastik. Yazin binmeyin dendi... <br />
Dolayisi ile soruyorum kendime yilda 3 ay kar lastigi tak cikar yapicaktiysam niye 4x4e biniyorum?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<span style="color: orange"><b>PIRELLI Scorpion ATR M+S</b></span> ithal edilen bir lastik, aldıklarımın üretimi Brezilya. Stokta kalmamış olabilir. Yine bu cümleden anlaşılacağı üzere önceki mesajımda kastettiğim ve aldıklarım "Scorpion Ice and Snow" DEĞİL, <span style="color: orange"><b>"PIRELLI Scorpion ATR M+S"</b></span><br />
<br />
EĞER, yaşadığınız ve varsa sık sık gittiğiniz yörelerde, kış aylarında gündüz MAX hava sıcaklığı <+5C'nin altında seyrediyorsa, kar ve buzlanma çok ise 3 ay için bile olsa KIŞ lastikleri mantıklı bir seçim olur. 225/65R 17 orjinal ebatta, Michelin, Bridgestone ve Yokohoma dahil çok daha fazla seçenek var. Benim yaşadığım yörede kar hemen hiç yağmaz, yağsada tutmaz, buzlanma olmaz, kış aylarında gündüz sıcaklığı çok çok nadiren <+5C'nin altındır. Kış aylarında en fazla 4-5 hafta sonu karla kaplı-buzlu yollarda yapacağım geziler için de kış lastiği almak çok gereksiz olacaktı.</div>