Ynt: yeni katılan aktif olmaya niyetli üye
Herkese teşekkürler.
Siteye sadece akşamları bakabiliyorum.
Ben İstanbuldayım.Off road deneyimim sadece bundan yaklaşık 20 sene önce aldığım 4x2 pertten çıkma bir lada niva (131 muratla gidilebilen yerde ben çakılıp kalıyordum)lastik yok,benzin yok,bilgi yok,danışabilecek kimse yok,en önemlisi para yok,yapılabilecek birşey yok)
yaklaşık olarakta yirmi yıldır hobi olarak antika araba topluyorum.Birçok koleksiyoncuda benim topladığım veya toplanmasına yardım ettiğim arabalar mevcut.
2011 yılının başlarında bir hyundai galloper almaya karar verdim,bütçemi ayarladım,fakat çok yakın bir arkadaşımdada olan bu araca ısınamadım.ve ferozaya karar verdim.(sizlerin sayesinde).Fiyatlar önce bana yüksek geldi,sahibindende bulduğum 1994 sonrası her araca teklif verdim.tekliflerimin düşüklüğünden bir senedir uğraşıyorum.
Sonunda aradığımı buldum.
1996 SX
Araç dıştan gayet temiz.(sağ çamurlukta boya var.gerisi orjinal)
motor 180.000 de ama saat gibi
ön göğüslük ve tablo pırıl pırıl
tüm göstergeler çalışıyor.
renk koyu lacivert dodikller ve tampon metalik gri
lastikler 15 inç A/T 0 a yakın
aldığım fiyat oldukça uygun
benim ikinci arabam ve ikinci aşkım hafta sonları veya sıkıştığımda kullanacağım bir araç
sorunlar
şanzıman hafifte olsa uğulduyor.vites geçişleri ve arazilerde sorun yok
geri vitese takılıp gaz vedildiğinde bir tınlama geliyor.
aracın içi 15 senedir sigara içilip havalandırılmamış.tavan yalansız simsiyah.bende tiryakiyim ama arabada içmem.(onu çözdüm aldığım gibi döşemecime götürdüm komple döşeme yaptırıyorum)
yazın üstünü açmayı düşündüğümden renk suni deri koyu gri (temizliği kolay)arabayada uyuyor.
Gaz bir ay önce (atiker)takılmış fatura yok ve ruhsata işlenmemiş.
DEbriyaj oldukça sert.
Ön cam çatlak (onuda çözdüm)
Trigerin değişip değişmediği meçhul.
Arka sinyaller tampon üzerinde ve olması gereken (kaporta üstü)yerde plastik kapaklar var ve hiç güzel görünmüyor.(kapak olduğundan da şüpheliyim)
BENİ DUYAN HERKESE
Arabam ve Kalbim ve her ne kadar az olsada bildiklerimde (öncelikle insan olan) herkese açıktır.Paylaşmaya hazırım.