Yeni L200'ümle Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burberrysboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,263

burberrysboy

Ana Kamp
Yer
Aydın
İkinci el almış olduğum yeni 4x4 l200 ümle karşınızdayız forumdan kullananlar tarafından, övülen, bu pick-up görsel olarakta bana göre piyasadaki en yakışıklı pick-up; ncap güvenlik testlerinden başarıyla çıkması, paris-dakar zorlu etaplarından üstüste şampiyonluklarla ayrılması seçimimdeki en büyük etkendi, artı olarak deridöşeme koltuklar açılır 5. pencere, otomatik vites gibi zengin donanımıda ''yemede yanında yat'' misali oldu çok fazla kare çekemedim ve şu durumda araç çıplak artık yavaş yavaş bi mod'a sokacağım. Herbirinizin ayrı ayrı düşüncelerinin,fikirlerinin önemli olduğunu belirtmeliyim aramızda bazı bulunan abilerimizin unuttuğu kadar bildiğimin olduğu düşünülürse. Hepinize saygılar.

dsc0146j.jpg

dsc0156oxm.jpg

dsc0157uqi.jpg

dsc0159d.jpg

dsc0160p.jpg

Şimdilik elimde bunlar var,görüşmek dileğiyle.

Etiketler

Ynt: Yeni L200'ümle Herkese Merhaba

Yalın bey aracınıza vinç ekleme kısmını okudum forumumuzda yanlız bişi sormak istiyorum kusura bakmayın anlayamadım, arka kabin alt koruma sacını nereye taktırdınız difirensiyal koruma gibi bi parçamıdır nasıl bişeydir?

selam ç.tesi aydında idim bu araçlar anladığım kadarı ile aydın bölgesinde beğeniliyo bend e bi iş için 1 san sit dolaşdım modifiye ile ilgili yer bulamadım ne yazıkki ama arac gercekden yapılınca iyi oluyo ama aydının bircok bölgesinde hala jeep kullanılıyo :smiley:) ve gercekden iyi ustalarınız var

Evet, Aydın henüz bir Denizli ilimiz kadar sanayileşmiş vilayetlerimizden değil hala ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayalıdır, bundan dolayı 4x4 ya da 4x2 pick-up tarzı araçlar çokça kullanılmaktadır ve mitsubishi iyi bir satış grafiği yakaladı bizim bölgede, jeep konusuna gelince ben 1969 model uzun belli tabir edilen willys jeepimizle araç kullanmayı öğendim hala da dağlık kesimlerde çokça kullanılır sert ve mukavemetli yapısı, işgörürlüğü dolayısıyla, ben kara şanzumanı'nı bile özlerim şimdilerde; ara gaz vererek vites yükseltip düşürmek, devrini ayarlamak daha zevkliydi, ustalarda fevkalade iş çıkarıyor belirttiğiniz gibi; ama birde şu modifiyeciliği sadece polyesterden yapılma bir kaç parça rüzgazlık,karlık vs gibi şey zannetmeseler, ahh ahhh.

kocarlı cine incirliova bodrum milas gezdim durdum ve bu bölgedeki jeep sevgisinin hala azalmadam tam gaz sürdüğünü gördüm eminim ilerki yıllarda herşey yoluna girecekdir her konuda

Almanyanın meşhur otobanlarına kavuşamadığımız sürece bencede jepp ve yüksek araçlar asla vazgeçilmezimiz olmaya devam edecektir.

ön difransiyelin yanında 4 çeker merkezi var yan duran bir parça.4 çeker pnomatik kontrol ile çalışıyor bizim araçlarda. bu merkez i koruyan saçı aracın altına bakarsanız gorursünüz.2 parça halinde olan ön korumanın arkada 2. olanı.koruma açısından yeterli değil.cok kolay carpabileceğinişz ve darbe alabilecek konumda.Bu sebeple mevcut koruma saçları cok ince kalıyor.Forumda daha once bu konu ile ilgili bilgiler vardı.Dikkat etmedim .Ancak bir gin bende çarptım.Allahtan hasar almadı ama saç o merkeze kadar göçtü pahalı bir parça 1.5-2 bin tl diyorlar.Durum boyle olunca Bull nick li arlkadasımdan aldım aliminyum saç 6-7 mm et kalınlığı ar.

değiştirmenizde fayada var..Teşekkürler

Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim bende et kalınlığı daha kalın birpaçayla değiştireyim yoldan fazla yoldışı kullanıyorum benim arabayı.

yani daha uzun süre arazi araçlarına binmeye devam edecez kara yollarımız sayesinde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR