kudret_yildirim Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 29 Ağu 2011 #1 MZ'den sonra güç konusunda eksikleri olsa bile MZ kadar konforlu ama çoooooook ;D ekonomik... Bursa ve çevresine yaptığım gezilerdeki yeni arkadaşım bu artık.... 1500 km. oldu ve Maşallah çok memnunum kendisinden.
MZ'den sonra güç konusunda eksikleri olsa bile MZ kadar konforlu ama çoooooook ;D ekonomik... Bursa ve çevresine yaptığım gezilerdeki yeni arkadaşım bu artık.... 1500 km. oldu ve Maşallah çok memnunum kendisinden.
ugur_karakas Kamp II Mesajlar 268 Tepkime Puanı 0 Yer Bandirma 27 Eyl 2011 #2 Ynt: yeni motosikletim.. Hayırlı olsun kardeşim motorun.. Geç gördük kusura bakma, güle güle bin. Saygılar.
Ynt: yeni motosikletim.. Hayırlı olsun kardeşim motorun.. Geç gördük kusura bakma, güle güle bin. Saygılar.
kudret_yildirim Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 28 Eyl 2011 #3 Ynt: yeni motosikletim.. Sağolun teşekkür ederim.
Emwayyes İzlemeye Devam et :) Mesajlar 1,266 Tepkime Puanı 2 Yer SİVAS 28 Eyl 2011 #4 Ynt: yeni motosikletim.. hayırlı olsun güle güle kullanınn
A arthur Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 2 Kas 2011 #5 Ynt: yeni motosikletim.. kazasız günlerde kullanmanızı dilerim
Quasar Kamp II Mesajlar 246 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 3 Kas 2011 #6 Ynt: yeni motosikletim.. Kazasız belasız günler...
B burusveyn Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Ara 2011 #7 Ynt: yeni motosikletim.. hayırlı olsun, honda'nın sürüşü en kolay ve ekonomik motoru
metin7 Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 19 Ara 2011 #8 Ynt: yeni motosikletim.. Tekerine taş değmesin.