Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkmajesty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,110
Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

internette okadar araştırdım ölçü var mı diye ama yok. resimlerde detay anlaşılmıyor.

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

Ben fabrikasyon olan üründen sipariş verdim. Diğer aksamı ilerde özel olarak koruma yaptırmayı düşünüyorum. gerçi 2mm banada çok ince gelmişti. Yurtdışındaki örnekler 6mm. Ama ustaya yaptırmaya kalktığımda da 2 mm saç kullanacağını söyledi.

mdilek' Alıntı:
Ben fabrikasyon olan üründen sipariş verdim. Diğer aksamı ilerde özel olarak koruma yaptırmayı düşünüyorum. gerçi 2mm banada çok ince gelmişti. Yurtdışındaki örnekler 6mm. Ama ustaya yaptırmaya kalktığımda da 2 mm saç kullanacağını söyledi.

sayın mdilek sipariş verdiğiniz yerle bende görüştüm..
fiyat gerçekten çok makul
taktırıken foto çekip yayınlarsanız biz suzukicileri çok sevindirisiniz.
benim tek şüphem 1.kısım baş tamam, 2.kısım nasıl olacak hadi oldu diyelim arka kısım açıkta...
eğer güzel olursa neden taktırmayalım
bugün bu malzeme yarım depo benzin fiyatının altında....

Gerisini zamanla herhade bir ustaya projelendirmeyi düşünüyorum. Telefon ilede görüştüğümde gerçekten iyi niyetli üretim yapmaya çalışan müteşebbüs imajı uyandırdılar. Belki ilerde arka bölümüde destekleyen parçalar üretirler.

merhaba, eski vitara içinde uygulama yapıyorlarmı?

mdilek' Alıntı:
mdilek takdırdınız mı?

o nedir?
henüz bir uygulama yaptırmadım

fabrikasyon üründen taktıran arkadaşlar varsa, burada işlem fotolorını paylaşırlarsa seviniriz...
şimdiden teşekkürler...

mdilek' Alıntı:
Fotoğrafı ekledim. Ama baya açıkt kaan yer var. Krom, sağlam 2mmlik saç. Ben menunum keşke tabanın tamamına uygun diğer parçalarda olsa. Onlarıda özel yaptırabilirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47647.msg529316#msg529316

B bölümünün yanındaki boşluk, oraya da mutlaka yapmak lazım,
sayfanın başındaki yurtdışı sitelerde yapılan uygulamalarda bu kısım çok delikli olarak yapılmış. zannedersem bu kısmın ısınması iyi değil.
orta diferansiyel ise Z şeklide yapılmış, bu durumda ısınma hiç olma sanırım, bağlantı egzoz altından yapılmış.
arka kısmı analayadım.
şunların ölçüleri bi alabilsek, ülsemizdeki cevherler!! bu işi rahat çözer..

Ben bu dileklermi diğer paröalarında yapılması için satına aldığım firmaya mail atarak durumu bildirdim. Teknik bölüme ilteceklerini söylediler. O zaman kadar ben sanayide özel olarak yaptırmayı düşünüyorum.

konunun üzerinden geçti ama....
aşağıdaki yetkili firma ile topiğin başındaki internet sitelerindeki ürünlerin tamamının yapılıp yapılamayacağı konusunda görüştük. özellikle diferansiyellerin korunması konusunda fikirlerimi ilettim ve yurtdşında yapılmış uygulamaların fotolarını ve sitlerin adreslerini ulaştırdım. Üretim birimine bu konu hakkında bilgileri ilettiklerini en yakın zamanda üretime geçeceklerini belirttiler. ilgili yeni nesil grand vitara 5 kapı sahiplerine duyurulur...
http://www.canotomotiv.com.tr/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri