Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,920

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
arkadaşlar aracı sahibinden aldım.rent aracı değil.üzerinde orjinal fiber kabini var.dağıtmadan önceki halini çekmek aklıma gelmedi.şu aralar aracı topluyorum.arazide dağda bayırda gezmek için dışını komple pütür yaptık.artık çizildiydi gibi dertlerim olmayacak. umuyorumki en kısa offroad mesafesi 5 dakika olan bölgemizde bana çok şeyler tattıracak. yeni patilerini de aldık.önümüzdeki hafta onlarıda takacağım. şimdilik toplama aşamasındaki resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.aracıma birde isim takacağım (PÜTÜRCÜK)

Etiketler
Ynt: Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

100_4215.jpg

100_4216.jpg

100_4213.png

100_4208.jpg

Hayırlı olsun , bittiğinde çok yakışıklı olacağı şimdiden belli, kazasız belasız, bol çamurlu günler...

senin pütürçük daha araziye girmeye hazır değil anlaşılan biraz daha uğraşman gerekecek ama iyi yolda tam anlamıyla bittimi ordan zorlanmadan çıkacak bidahi ki sefere tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni aracın

sadece adı pütürcük ama kendisi caanavar olmuş güle güle bol çamurlu günlerde kullanın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri