Yeni sezon ve yeni organizasyon hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,102

[TR]BOZO

Zirve
Selamlar

Yeni sezon başladı, hatta uludağ ve bolu ya mevsimin ilk karı da düşmüş. Yaz tatili dolayısı ile uzunca bir süre foruma çok nadir girebildim, üye ve araç sayımız artış göstermiş.
Bu sezon yapılacak organizasyonlarda muhtemelen araç ve katılım sayımız çok fazla olacak ve bu bazı problemler doğuracak. Çünki birbirini tanımayan insanlar kısa bir tanışma faslından sonra, yeni aldıkları, arazi kabiliyetlerini tecrübe etmedikleri denemedikleri araçlarıyla araziye dalacaklar acemilik ve tecrübesizlik te buna eklenecek belkide etkinlik araç kurtarma operasyonuna dönecek. Bunu yazma sebebim tamamiyle şahsi çünki bir L200 aldım 4 gün oldu farkettimki aracı otomobil gibi kullanıyorum. ayagım gaza basıveriyor, makaslara giriyorum asvalt alışkanlığımı kaybetmemişim. arazi vitesini kullanmadım ama ower drive ve pedaldan roketlemeyi çok kullandım .bu şekilde araziye girerim ama çıkamam gibi geliyor. bu gün yapılan bir etkinliğe yanılmıyorsam 18 araç katıldı.(aracın yağ, 4 teker bakımını cumartesi yaptırabilsem bende katılacaktım) forumun düzenlediği bir organizasyona 50 araç katılsa bunlardan 5 tanesi arabasını tanımayan, arazide denememiş vs. biri olsa, sıkıntılı bir organizasyon olur.
Arazi şartları daha ağırlaşmadan hafif off road organizasyonları düzenlenirse hem sahipleri araçları tanır kendilerini geliştirir hemde araçlardaki malzeme ve modifiye eksikliklerini tamamlamak için bilgi ve tecrübe edinirler. geziler kazasız ve az çekmeli olur diye düşündüm, ve en önemlisi çok güzel bir tanışma ortamı olur.

saygılar.

Etiketler
Ynt: Yeni sezon ve yeni organizasyon hakkında

Bugün Çekmeköye 19 araç geldi.
3 tanesini buluştuğumuz yerde bıraktık çünkü resmen yol lastiği vardı üzerlerinde.
Mt olmayan fakat Bf goodrich All terrain lastiği olan 3 araç geldi. Sıkıntılı olan yerlerde
arkadaşlarımızı uyardık riske girmek istemeyen by pass yaptı. Şükür sürücülerimiz çok iyiydi risk dolu tek hareket görmedik.
Fakat kendisine çok güvenenler biraz sıkıntı yarattı zor bi yere insenlerde bi şekilde başarıp çıktılar :smiley:
Parkur çamurluyken daha güzelmiş. Ama gezilerde 10 aracın üstü bence sıkıntı.

Ynt: Yeni sezon ve yeni organizasyon hakkında

Selamlar

Ben aracı yeni aldım bakım işini halletsem bende gelecektim.
Fotograf ve videodan anladığım kadarıyla çok güzel geçmiş.
konuyu açma sebebim zaten bu mesela araçlar grublara ayrılabilir her gruba tam donanımlı bir araç eklenebilirmiş.
birazda tanışma buluşma ve gezi amaçlı hafif off road yapılmış gibi duruyor mangal da olabilirmiş. :smiley:
kazasız belasız daha bir çok etkinlik olması dileği ile.

saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR