Yeni Toyota LC' ciden Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,193
Ynt: Yeni Toyota LC' ciden Sorular

yenilerini bulmadan eskileri sökmeyin de :smiley:

temservis getiriyor.
ayrıca fitil içlerini, ıslak bir bezi ince tornavidaya sararak aralarda kalmış kiri pası çıkararak temizlemek ve sonrasında silikon spreyle spreylemekte bir çözüm..
ama tabi yeni mal kadar güzel bir çözüm değil.fiyatları hakkında bilgim yok ..benimde cam fitillerini değiştirme niyetim var..

kapı fitillerimi ben önleri değiştirmiştim , ebay den almıştım sanıyorum 40-50 dolardı..
selamlar.

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Affınıza sığınarak yeni sorularla devam etmek istiyorum.. :-[

Ön sağ ve arka cam lar açılırken ve kapanırken çok yavaş ve sanki zorlanarak kapanmakta. :( Bu zamanla fitiller üzerine biriken tozların su ile birleşerek çamur haline gelmesi ve buralarda tabaka oluşturması..vs açıklamak mümkün
Birde kapı-kaporta birleşim fitilleri genel olarak iyi olmakla birlikte (en azından aracı yıkarken içeriye su girmiyor)artık elden geçirilmesi lazım

ben bunlara bir el atsam acaba elimde kalan ların yenilerini bulmak mümkün olurmu ve fiyatları ile ilgili bilgi varmı ?

herkese selam

gökhanım bu işler bizde kolay yürür , çağlara sorarsın sana parça kodunu söyler ,sende herhangi bit toyota servisine gider siparişi verirsin ,varsa hemen eline gelir ,yoksada dert değil en geç ,3 hafta içinde getirirler parça ne olursa olsun , selamlar :D

cihanülker' Alıntı:
gökhanım bu işler bizde kolay yürür , çağlara sorarsın sana parça kodunu söyler ,sende herhangi bit toyota servisine gider siparişi verirsin ,varsa hemen eline gelir ,yoksada dert değil en geç ,3 hafta içinde getirirler parça ne olursa olsun , selamlar :D

stokçu bir kişiliğim var doğrudur ;D ;D ;D

arabayı aldım zerre yağ eksiltmeyen araca tuttum tüm motor conta takımı aldım,devirdaim aldım vs.vs.

toyotada parça bozmadığı için sağa sola sokuşturup hanımdan fırça yiyoruz, heryer araba parçası diye ;D

sanki land Rover sahibiyim arkadaş ya ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
allahtan araçlar büyükte evde parça koyucak yer derdimiz olmuyor ;D ;D

evet bizimkiler baya zarif ve küçük ya altuğ...teriosdan hallice ;D ;D

(terioscular kızmasın ,oda japon kardeş kuruluş)

çağlar' Alıntı:
yenilerini bulmadan eskileri sökmeyin de :smiley:

temservis getiriyor.
ayrıca fitil içlerini, ıslak bir bezi ince tornavidaya sararak aralarda kalmış kiri pası çıkararak temizlemek ve sonrasında silikon spreyle spreylemekte bir çözüm..
ama tabi yeni mal kadar güzel bir çözüm değil.fiyatları hakkında bilgim yok ..benimde cam fitillerini değiştirme niyetim var..

kapı fitillerimi ben önleri değiştirmiştim , ebay den almıştım sanıyorum 40-50 dolardı..
selamlar.

Günaydın lar arkadaşlar,

Çağlar bey siz emin olun yenilerini bulmadan eskileri kesinlikle sökmem ;D .... E-bay da araştırdım biraz ama gözüme çarpmadım .Antalya toyota servisinde bir akrabam var o da" biraz geç gelir ama gelir" diye söylemişti.Yalnız oraya her gidişimde bir 80 duruyor onu görünce moralim bozulmuyor değil.. Japonya dan parça bekliyormuş hiç yoksa 6 ay oldu.

Çağlar bey 5 kapının fitilleri ile 4 kapı nın cam fitilleri ile ilgili kod ları veya parça numaralarını biliyormusunuz bir araştırmada ben yaptırayım arap illerinde :D
Veya bu bir link vardı araç şasi no sunu verip parça larla ilgili kod alıyorduk zannediyorum,çok detaylı inceleyemedim,oradan mı yararlanmak lazım ?

selamlar

çağlar' Alıntı:
stokçu bir kişiliğim var doğrudur ;D ;D ;D

arabayı aldım zerre yağ eksiltmeyen araca tuttum tüm motor conta takımı aldım,devirdaim aldım vs.vs.

toyotada parça bozmadığı için sağa sola sokuşturup hanımdan fırça yiyoruz, heryer araba parçası diye ;D

sanki land Rover sahibiyim arkadaş ya ;D ;D ;D ;D

Stokçu bir arkadaşımızın (arabadaşımızın) olması da olduk ça faideli olur acil durumlarda diye düşünüyorum :D :D

selamlar

cihanülker' Alıntı:
5 adet 35 lastik koltuları katlamadan desem , veya benim buzdolabı boyuna desem ,daha ne sayayım çok var gelince kendi gözlerinle görürsün , :D

Cihanım civanım arkaya sığarmı double bed bir yatak,hani diyorum zor zamanlarda üsteki çadır ın yerine içide kullanılırmı acep?? ;D

selamlar

aldirdiniz adama tyt şimdi cam fitili nerden bulucam diye düşünüyor ;D bulun adama parçaları bari ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR