Yeni Toyota LC' ciden Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,230

Etiketler
Ynt: Yeni Toyota LC' ciden Sorular

gokhanlro' Alıntı:
Günaydın lar arkadaşlar,

Çağlar bey siz emin olun yenilerini bulmadan eskileri kesinlikle sökmem ;D .... E-bay da araştırdım biraz ama gözüme çarpmadım .Antalya toyota servisinde bir akrabam var o da" biraz geç gelir ama gelir" diye söylemişti.Yalnız oraya her gidişimde bir 80 duruyor onu görünce moralim bozulmuyor değil.. Japonya dan parça bekliyormuş hiç yoksa 6 ay oldu.

Çağlar bey 5 kapının fitilleri ile 4 kapı nın cam fitilleri ile ilgili kod ları veya parça numaralarını biliyormusunuz bir araştırmada ben yaptırayım arap illerinde :D
Veya bu bir link vardı araç şasi no sunu verip parça larla ilgili kod alıyorduk zannediyorum,çok detaylı inceleyemedim,oradan mı yararlanmak lazım ?

selamlar

şu sitedeki boş haneye şase nosunu girin..tüm parçaları gösterir..kasada çok değişiklik yok ama belki farklıdır emin olmalı..

http://www.toyodiy.com/parts/q.html

çağlar' Alıntı:
şu sitedeki boş haneye şase nosunu girin..tüm parçaları gösterir..kasada çok değişiklik yok ama belki farklıdır emin olmalı..

http://www.toyodiy.com/parts/q.html

Çağlar bey ,

belirli bir zaman üzerinde sitede kalınmasına pek sıcak bakmıyorlar zannediyorum ??? :p

Yaktılar Gökhanımın başını, Bulabildinizmi bari çocukceyizin fitillerini ;D ;D

Gökhan Bey, aracınız hayırlı olsun.
Aracınız benim aracın ilk hali ile aynı.
Yapılabilecekler ile ilgili faydası olabileceğini düşündüğüm için linkini veriyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28076.0

mergen' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.

Çağlar, biri diğerinin tersine dönüyorsa bu açık diferansiyelin tarifi değil midir? Bence LSD yok araçta. Kaputun içindeki VIN plakasındaki kodlara bakalım derim.

Metal etikette en sağ en altta K295 yazıyorsa limited slip vardır. Sonu 4 ile bitenlerde yoktu sanırım. Bende ARB takarken söktüğüm LSD depoda duruyor. İhtiyacı olan varsa. Ama %100 olmadıktan sonra çamurda bir işe yaramaz bence.

gokhanlro' Alıntı:
Dediğiniz doğru Çağlar bey ;

kilitsiz arazi aracı "mermisiz silah" bencede.... siteye bakacağım hemen...

Şükrü bey kaput içindeki vın plakasından bahsettiniz ben hemen bakamayacağım zira araba evde garajda ama bakıp bilgi verebilirim daha sonra..

birde sormak istediğim bir şey var... araç soğukken olmamakla birlikte belirli bir süre yol aldıktan sonra rolentide çalışırken bir hırıltı geliyor debriyaj a basınca kesiyor.Ben baskı balatadan şüphelendim ama bir kaç yerden bunun baskı balata ile alakalı olmadığı yönünde telkin aldım sizler ne dersiniz bu konuda ???

selamlar,

Debriyaj telinin bağlandığı sactan olabilir. Basit bir zırıldama gibi mi?

cihanülker' Alıntı:
gökhanım, gökhanım , ön arka arby çak gitsin düşünme ,45 günde teslim ,biraz pahalı olur ama tam olur ,benden söylemesi ,istediğin zaman ön ,istediğin zaman arka ,devreye alır veya çıkarırsın ,selamlar :D
kesinlikle Cihan Bey'e katılıyorum. Kilit 1 kez alınır o da ARB olur :smiley: Aracınız düz vites ise High Range'de de ARB'yi kilitliyebilirsiniz. Uzun balçık geçişlerde işe yarar.

OffRoader-EB' Alıntı:
kesinlikle Cihan Bey'e katılıyorum. Kilit 1 kez alınır o da ARB olur :smiley: Aracınız düz vites ise High Range'de de ARB'yi kilitliyebilirsiniz. Uzun balçık geçişlerde işe yarar.
Merhaba,ARB kilit için Tar oto Tarkan bey ile görüştüm,aracın model ve özelliklerini aldı.Ben siparişi verdikten,ürün geldikten sonra uymama durumu yaşanırmı?yani sadece model ve özellikleri yeterlimidir bu malzemenin temini için.
Bu konuda sizlerden destek rica ediyorum teşekkürler...

seco7' Alıntı:
Merhaba,ARB kilit için Tar oto Tarkan bey ile görüştüm,aracın model ve özelliklerini aldı.Ben siparişi verdikten,ürün geldikten sonra uymama durumu yaşanırmı?yani sadece model ve özellikleri yeterlimidir bu malzemenin temini için.
Bu konuda sizlerden destek rica ediyorum teşekkürler...

serdar olmaz bende vermiştim ama şase ve motor kodlarını mutlaka ver, birde kilit takılırken ,difransiyel içinde bazı parçalar eskidiği için değişebiliyor ,takacak usta ile mutlaka konuş önceden siparişini ver eğer lazım olacaksa

cihanülker' Alıntı:
serdar olmaz bende vermiştim ama şase ve motor kodlarını mutlaka ver, birde kilit takılırken ,difransiyel içinde bazı parçalar eskidiği için değişebiliyor ,takacak usta ile mutlaka konuş önceden siparişini ver eğer lazım olacaksa

cihan eksik olabilir dediğin ne gibi parçalar ...??

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
cihan eksik olabilir dediğin ne gibi parçalar ...??

selamlar

gökhan istanbuldan vecihi ustayı veya oğlu suatı bir ara , 0212 346 28 65 , bende siperiş verirken kouşmuştum , kilit dif parçalarına çok yük bindiriyor haliyle , ve dif eski yani km yaptığı için mesala içindeki ufak tefek parçalar ,zayıflıyor, kilit yeni parçalar eski olunca kaçınılmaz son :D, bu sebebten dolayı bu parçaları da kilit hazır takılırken değiştirmek gerekir demişti suat usta bir ara konuş kardeş

Cihan Antoff gezilerimiz kısmına da bir göz at ....sizin için çektiğimiz resimler vardı yakında atar arkadaşlar..... :D

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR