Yeni Toyotam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,799
Ynt: Yeni Toyotam

Mavi balinadan bir kaç fotoğraf daha ekleyeyim.

1 (3)a.jpg

1 (4)a.jpg

1 (6)a.jpg

Etiketler

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Beni 1980 lerde saran Landcruiser tutkusunun bu kadar yaygınlaştığını görmekten çok mutluyum.

Düğme muhtemelen çevrilerek fonksiyon görüyor. Muhtemelen sonradan takılmış bir aksesuara aittir. Arkasındaki kabloyu takip etmek en kolayıdır.
Diff. Lock düğmesi olduğunu ümit ettiğinizi zannediyorum ama maalesef yeri farklı..

selam arkadaşlar ankaraya yakın biryerlerde faaliyet olrsa bana da bilgi verirmisiniz ,,buarada yeni vx80 hayırlı olsun

bu arada vw80 arayan arkadaşlar var sanırım ben bu aracı almadan önce sivas'takine bakmıştım bagaj üstü boyalı fakat temiz bir araç bakılabilir

merhabalar tarık bey nasılsınız geçen yıl ben ankaraya şuan kullanmakta olduğum aracı satın almıştım gerçi benimki resideki deyil ama aynısı

bu aracları tanıyorum ergun, ziya beyde var, hidrolik direksiyonyok. , klima yok, kaç ileri vites bilmiyorum.pancarmotor hasan beyde vardı

Arkadaşlar aracımı satıyorum, ilgilenenler olursa bana (533)355 91 05 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
[attachment=1]
[attachment=2]

1 (3)a.jpg

1 (4)a.jpg

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bu aracları tanıyorum ergun, ziya beyde var, hidrolik direksiyonyok. , klima yok, kaç ileri vites bilmiyorum.pancarmotor hasan beyde vardı
Vay anası....
Benim 87 BJ60'da yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon ve klima var?? 5 ileri ve düğme ile 4 çekere geçen arazi şanzımanı var...Aksesuarlı model değil üstelik...Acaba ihale için özel sipariş boş mu ürettiriyorlar bunları???

umutcelikel' Alıntı:
Vay anası....
Benim 87 BJ60'da yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon ve klima var?? 5 ileri ve düğme ile 4 çekere geçen arazi şanzımanı var...Aksesuarlı model değil üstelik...Acaba ihale için özel sipariş boş mu ürettiriyorlar bunları???

İyi ki de aksesuarlı değilmiş sizin araç Umut Bey :D Daha ne olacaktı ki?

UN, WHO vb. kuruluşlar da sadece kliması olan, başka hiçbir özelliği olmayan (sağlamlık ve landcruiser kalitesi standart) araçları tercih ediyorlar fiyat bakımından.

moger' Alıntı:
Bu arada bende Bülent beyle tanıştım. Belki Atatürk sanayide görmüşsünüzdür. Beyaz 93-94 model snorkelli bir LC ....Bülent bey de burada yazmıyor ama o da sıkı takip ediyor. kim nerede ne yapmış iyi biliyor..En azından benim bütün araçlarımla nerede ne yapmışım ,beni iyi takip ediyor....beni çok şaşırttı :D

İlker,bende tanışma fırsatı buldum,hatta biraz misafirimde oldu.Takip konusunda haklısın,fena çok fena takip konusunda :D

Bu arada Yeni araçta hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,500
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
shivay94

Geri